Вие сте вчерашни пишлемета, ама аз помня малко от социализма, та знам. Такива тъпотии бяха и тогава, пълна пропаганда и дезинформация, тоталитаризъм, цензура, заплаха от затвор. Нобелови лауреати избиха, Люк Монтание си замина без време, откривателят на PCR навсякъде баннат, още едно светило утрепаха наскоро, уж се самоубил от висок етаж. Оня африканеца дето ги изложи с машинното масло, папая и каква още коза дето изкараха ковидни... И тoй си замина без време.
Че нямало пострадали от тия препарати е плоска, елементарна, документално оборима лъжа. И 5 годишно дете няма да се хване.
Що не си гледате темите за инвестициите с 1000 лева, ако ги имахте, и попълването на електронни магазини.
Ти лично в кво вярваш не ме интересува, искам само да спрете да ми се мотате в личното пространство. По сегашното законодателство сте углавни престъпници, и то по много членове наведнъж.
Правата с които се раждам по дефолт ми разрешават дори да НЕ съм прав. Що се отнася до моето здраве. Значи да пуша и пия мога, да си сменя пола мога, да емигрирам мога...
Да реша дали да се подложа на експериментална генна терапия - не мога.
Айде приемайте, че греша, и си гледайте у мизерните панички! Не в моята.
Що бе, що ви караха да се подписвате, че няма да им търсите отговорност, ако се събудите без долнище, и адски болки до края на живота! Нали нямало пострадали, що ви карат?
Като си купя цигари, хем е доказано че са вредни - не ми искат писмено съгласие!
Сума народ изпука около мене от цигари. Що не криминализирате цигарите, ами криминализирате ако не ви ползвам изродските експерименти? Ако искам от цигари мога да мра, ама от Ковид не е позволено? Що за двойни стандарти?
Видеата дето ти пуснах днес, на пострадали парализирани българи. Поне погледна ли ги, или "ваксината" не ги пуска до съзнанието? Направо като някаква пелена ви слагат, аз съм изумен кво ми се случва пред очите!