Не знам кво ви правят с тия инжекции, ама си губите ума. В Русия също ги бодат, дори своя "ваксина" си имат. Не по-различна от останалите, важните съставки ги купуват, дали не беше пак от Модерна, може да греша кои точно.
Аз не ви се меся, всеки сам да си взема решението. Ето аз паля по някоя цигара по събирания, оня ден се ядосах за дреболия и цяла кутия си взех. Пия умерено. Знам, че вреди.
Искам да ми се спазват основни елементарни човешки права. Не пазителят на Конституцията, Радев, да си обърса краката с нея, със "зеления сертификат".
Искам да спазвате законите, нищожества, не да ми викате на мене тарикат и антиваксър. Просто в момента законите са такива, и фашагите дето ви набодоха насила са за доживотен поне. В някои държави им отказаха право на ходене на работа, в Канада тираджията е изолиран в кабината, като не ги пускат по границите направо насила ги фалират. Поставиха ги пред избор - фалит или риск от осакатяване. В Австрия знаеш, 2 поста нагоре го писах. Това са углавни престъпления срещу човечеството, достойни за нов Нюрнбергски процес.
Нямам против да те боде някой евреин (Бурла е такъв), докато шушукат по тъмна доба с Урсула, и държат света в тайна за договорите.
Това искам да разберете, затова ви псувам, защото сте по-зле и от среднощен взломаджия. Тия препарати са взлом на светая светих на живота, влиза РНК в клетката и почва да я управлява, да произвежда белтъци, които после имунната система яростно атакува. Затуй са тия страничните ефекти, който е с по-силна имунна система пада като круша, първо спортисти и млади хора удари.
Боклуци! Бодете се с к'вото искате, махайте ни се от очите. Кой ви спира вас в кво да вярвате?
Може да не съм прав, да вярвам в извънземни и в преувеличен риск. Просто законът ми гарантира, да съм неправ. Вие сте едновременно и престъпници и жертви. Който е набоден имам предвид. Помниш ли скандала с Бурла, не го пуснаха в Израел, не се "ваксинирал". Много ме съмнява тия да си ползват самИ препаратите, дето ви бодат като говеда.