етерИум
Well-Known Member
Нанди, банди, тоя е бати тъмната, деструктивна, отровна личност. Долен, преднамерен трол. Нищо чудно, че ти е любимец - той тъй успешно тролва, нали тролването ти е любимото. Но тоя е мастър Мрачко. Ето и аз му се връзвам да му взимам пълните тъпотии насериозно, чак да отговарям.
Почнах, писах отговор... то е ебаси мрака бате. Ставаш тегав, в главата, телесно, просмуква се като зараза. Интернет пиниза го е усвоил като асасин мръсна техника. Долна история, бати ташака
После, викаш Нандибанди - не сте били гробище. Направо древно гробище с кокъли на прах.
/Даже не искам да те питам кое е "поредното опровержение". Знам де: не си внимавал с вникването в четенето на тва де съм писал и си си измислил опровержение изковано в калъпа на преднамереността си, че "търся несъществуващи доказателства в подкрепа на загнездила ми се идея". Ти не обичаш да четеш, па камо ли да прайш 5 пъти повече допълнителен разход на енергия за да вникнеш.
//Ма инак си голям, много голям, най-големия, прав си, така е, заблуден съм яко, ти гледаш реално, точка.
(А Асен е супер софт всравнение с мен, не го четеш сигурно ли, не знам..)
Почнах, писах отговор... то е ебаси мрака бате. Ставаш тегав, в главата, телесно, просмуква се като зараза. Интернет пиниза го е усвоил като асасин мръсна техника. Долна история, бати ташака
После, викаш Нандибанди - не сте били гробище. Направо древно гробище с кокъли на прах.
Вятър, къв вятър бе мрачно същество, малко ли и нея я "псувах" до днес, забрави ли? Няма да ти се извиня, но ще добавя ПОКВАРЕН ДО УШИ комуняга. Мечтая си сериозно да не си общуваме с теб вече. Па ако ще и с цената да си мислиш глупавите смешки, че си ми разобличил "преувеличеното конспираторство", даже и с цената да си го говориш тва. Даже направо ще спра да ти отговарям, то е бати тъпия, безмислен зор. Игнор не знам, би било тъпо улеснение и бягство. По-добре без игнор, да чета и да положа малко усилия да се абстрахирам. Пък и за наказание, дето сам съм се въвел в някаква форма на общение с теб, един вид плащане на сметка. Пък вие естествено задруга във вярванията за "хардлайнерите" ще намерите с другите софтлайнери, то колко ви е. Аз само ше си поствам мойте.ПП: на мене няма ли да ми се извиниш за "комунягата" или само на нандибанди ще правиш вятър?
/Даже не искам да те питам кое е "поредното опровержение". Знам де: не си внимавал с вникването в четенето на тва де съм писал и си си измислил опровержение изковано в калъпа на преднамереността си, че "търся несъществуващи доказателства в подкрепа на загнездила ми се идея". Ти не обичаш да четеш, па камо ли да прайш 5 пъти повече допълнителен разход на енергия за да вникнеш.
//Ма инак си голям, много голям, най-големия, прав си, така е, заблуден съм яко, ти гледаш реално, точка.
(А Асен е супер софт всравнение с мен, не го четеш сигурно ли, не знам..)