Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Един човек би трябвало да е доволен от тази моя проява на обективизъм.

Ето: виждам, не ми харесва, показвам:

Също така промените в закона позволяват на държавния глава да налага ограничения върху операциите по сметки и депозити, както и да замразява (блокира) имущество както на граждани, така и на юридически лица.

Малка корекция - Писоарите са дело на Кари Мълис. Малоун е автор на РНК ваксините, ама не срещу ковид, а срещу рак. Ползват му разработката, но му отрекоха труда, като го заличиха от всички научни доклади по откритието. Почтени и загрижени за хората са радетелите за нова наука.
Моя грешка, мерси за корекцията. Виж колко охотно си признавам, като видя че съм неправ!
  • Винаги е имало наблюдение
  • Цензура има също от древността
  • какво му е лошото на дигиталния портофел, като имаш чувал хартия, смяташ ли че си по-богат
Няма да можеш и да просиш, туй му е лошото. Най-лошото знаеш ли кое е? Че не са добронамерени. Идеята им е да ни смачкат като въшки. Урсула има 6 или 7 деца по спомен, не е избирана, и натиска да въвежда насила семейния бизнес на мъжа си.
За сметка на тебе и децата ти, които трябва да НЕ наследят планетата. Имат ни за нисша раса. Нещо да ти напомня? Дори Хитлер е излязъл с избори, от нищото. Урсула я извадиха от някаква дупка, ни на избори ходила ни някой я знаеше.
  • то в момента, който има власт печата валута, може би дигиталната да не е толкоз лесна
  • за месото, няма как, прекалено много сме. ял съм щурци, не е болка за умиране
  • дали ще е на правителството или на друг, в гроба и да си ги вземеш файда никва
Зорлем натискат да ни вкарат в гроба. Над 100 000 умрели, почти 2 милиона пострадали. Само тия регистрираните.
Няма лошо да ви избиват, лошото е, че мене изкарват престъпник, като им откажа отровите. Ни се бодох ни боледувах. Кой е прав накрая, кой се смее последен?

Мнението ми е същото за ваксината . Не знам кое ми се трансформира. Просто съм реалист и не мисля, че цялото това нещо може да се промени без да го поискат повече хора.
И да лаят 5 кучета кервана си върви. Ти в момента, както и аз не можем да живеем офгрид, както го нарече.
Искаш ли да пробваме, кой колко ще издържи без гледане на новини, тв, радио, интернет новини и подобните. Не мога да се откажа изцяло от ел. устройства, ще остана без хляб

Това не е офгрид. Офгид е да не купуваш от мрежата и да си осигуряваш максимума сам. Соларните панел дадоха голям бууст на този начин на живот

тук жената казва че лятото харчат 30 долара на седмица за покупки ...

Искаш ли да пробваме, кой колко ще издържи без гледане на новини, тв, радио, интернет новини и подобните. Не мога да се откажа изцяло от ел. устройства, ще остана без хляб
Трудно е. Но щом съм отказал филми и сериали, значи не е невъзможно. Е, тук-там има залитания. Другия вариант е в пещера.

Това не е офгрид. Офгид е да не купуваш от мрежата и да си осигуряваш максимума сам. Соларните панел дадоха голям бууст на този начин на живот

тук жената казва че лятото харчат 30 долара на седмица за покупки ...
Това са глупости и го знаеш много добре. Значи офгрид-ваш се с топ технология на покрива, със сигурност в добавка батерии и инвертори, произведени от същите долни мръсници, от които искаш да се офф-неш... Ама хич не ми се връзва.
Хахаха сега се сещам за топ идиотизма на хамерикански офгридъри в тоя ред на мисли. Мъж и жена си убиват лос някъде по Америка. Обаче трябва да го осолят за да се запази месото. Караха стотици мили до морски/океански бряг, палиха огън и си направиха сол... Е заради такива умно-красиви-оффгридни екземпляри сме на туй дередже. Мозъка закърнява.

ПП да не говорим за материалите по къщата, дрехите по тях и т.н. Адски лицемерни са ми тия пичове. Със сигурност в голямата си част са разглезени наследствени богаташчета.

В тази ценна научна работа, базирана на статистически записи, проведени в Обединеното кралство за 45 последователни години в периода между 1840 и 1885 г., се получават недвусмислени данни:

Смъртноста от едра шарка (вариола) никога не е спаднала във времето (45 години) в резултат на ваксинация срещу нея.

Тези записи са направени от д-р Алфред Уолъс LL.D (*) и са представени на членовете на тогавашния английски парламент. Освен за неефективността на тази „имунизация“, са представени и аргументи за опасностите от нея.

Работата на Уолъс е разследвана от комисия, която е стигнала до извода, че е манипулирал данните, за да покажат търсения от него резултат и изводите му за ефективността на ваксините нямат стойност, тъй като са получени с ненаучни методи.
The commission found that smallpox vaccination was effective and should remain compulsory

На Острова водят статистика за средната продължителност на живота от средата на 18 век. Вижда се, че сто години няма почти никаква промяна, а след въвеждането на задължителните ваксинации графиката тръгва нагоре, за да се стигне до удвояване на продължителността на живота.

TBZShWo.jpg

Smallpox was a common killer in nineteenth century Britain. It spread rapidly and killed around 30% of those who contracted it and left many survivors blinded or scarred. In 1850s, the government passed a series of laws that made vaccination against smallpox compulsory.

Все още се удивявам как изкуственият интелект на Фейсбук все по-успешно превръща хората в малоумни зомбита. Към момента наблюденията ми са, че на AI-манипулациите се поддават основно най-глупавите хора, но с времето задобрява и ако не бъде спрян радикално, накрая резултатите ще са трагични. Терминаторът май вече е тук и е взел първите си няколко милиона жертви, под формата на неваксинирани хора, умрели от коронавирус в условия на свръхпредлагане на безплатна защита срещу него..

На Острова водят статистика за средната продължителност на живота от средата на 18 век. Вижда се, че сто години няма почти никаква промяна, а след въвеждането на задължителните ваксинации графиката тръгва нагоре, за да се стигне до удвояване на продължителността на живота.

TBZShWo.jpg

Все още се удивявам как изкуственият интелект на Фейсбук все по-успешно превръща хората в малоумни зомбита. Към момента наблюденията ми са, че на AI-манипулациите се поддават основно най-глупавите хора, но с времето задобрява и ако не бъде спрян радикално, накрая резултатите ще са трагични. Терминаторът май вече е тук и вече е взел първите си няколко милиона жертви, под формата на милиони неваксинирани хора, умрели от коронавирус в условия на свръхпредлагане на безплатна защита срещу него..
В България задължителна ли е ваксината за шарка ?
И защо не, ако не е ?

В България задължителна ли е ваксината за шарка ?
И защо не, ако не е ?
Да! :) Всички я имаме, включително ти. :)

Все още се удивявам как изкуственият интелект на Фейсбук все по-успешно превръща хората в малоумни зомбита. Към момента наблюденията ми са, че на AI-манипулациите се поддават основно най-глупавите хора, но с времето задобрява и ако не бъде спрян радикално, накрая резултатите ще са трагични. Терминаторът май вече е тук и е взел първите си няколко милиона жертви, под формата на неваксинирани хора, умрели от коронавирус в условия на свръхпредлагане на безплатна защита срещу него..
А другите милиарди защо така не умрехме, каквито бяха прогнозите, подкокоросали няколко милиарда малоумни, глупави зомбита като теб например да си бият спешно, обявена за експериментална вакса срещу крайно смъртоносен вирус? Милиарди чували за трупове останаха неизползвани, защото балъците взеха че оживяха.

Работата на Уолъс е разследвана от комисия, която е стигнала до извода, че е манипулирал данните, за да покажат търсения от него резултат и изводите му за ефективността на ваксините нямат стойност, тъй като са получени с ненаучни методи.
И пак от там, от "свободна уикипедия":

"Когато Уолъс направи някои изследвания, той откри случаи, в които привържениците на ваксинацията са използвали съмнителна, в няколко случая напълно фалшива статистика, за да подкрепят аргументите си. Винаги подозрителен към авторитета, Уолъс подозираше, че лекарите имат личен интерес от насърчаването на ваксинацията, и се убеди, че намаляването на заболеваемостта от едра шарка, която се приписва на ваксинацията, всъщност се дължи на по-добрата хигиена и подобренията в обществените санитарни условия.
...
Той несъмнено е един от най-големите изследователи на естествената история на 19 век.
...
[...]през 1898 г., Уолъс написва брошура Vaccination a Delusion; Its Penal Enforcement a Crime, атакувайки констатациите на комисията. Той от своя страна беше атакуван от The Lancet, който заяви, че съдържа много от същите грешки като неговите показания, дадени на комисията.

(Прилича и на сега: редица изтъкнати и титолувани учени се изказват аргументирано и с факти против най-модната ваксина, а комисии с пълна правителствена, корпоративна и медийна подкрепа - ги атакуват и демонизират. Прилича си.)
-
Награди, отличия и мемориали:

Служи като президент на секцията по антропология на Британската асоциация през 1866 г.
Става президент на Лондонското ентомологично дружество през 1870 г.
Избран за член на Американското философско дружество през 1873 г.
Избран за ръководител на секция по биология на Британската асоциация през 1876 г.
Избран в Кралското общество през 1893 г.

Дотолкова почитан, че дори е бил:
Помолен да председателства Международния конгрес на спиритуалистите (среща в Лондон) през 1898 г.
!!:)

Той като цяло е от твойте зомби-балъци Уолъсчо:
"Уолъс е един от водещите еволюционни мислители на 19-ти век и прави много други приноси за развитието на еволюционната теория, освен че е съоткривател на естествения подбор."

Но има и добри точки, освен проучването му за "полезността" на анти-шарковият бъркоч:
"Освен научната работа, той беше социален активист, който беше критичен към това, което смяташе за несправедлива социална и икономическа система във Великобритания от 19-ти век. Неговото застъпничество за спиритизъм и вярата му в нематериалния произход за висшите умствени способности на хората обтегнаха отношенията му с някои членове на научния естаблишмънт."

Вземи и си я заври в...дупката от иглата статистичката. Но мнозинството тук ще я приеме на драго сърце (те не са толкова скептични и като цяло "вярват в науката").
-
Иначе как си, жив, здрав и в обичайното добро настроение, така като гледам. Като зомби.

Ти сега след ковид ваксата да видиш колко ще се увеличи продължителността на живота, графичката ще счупи тавана. За съжаление за известен брой ваксирани - който е далеч, далеч по-малък от броят на неваксираните "жертви" на страшната корона - се получи точно обратното и няма да могат да преживеят възхода на продължителността на живота. Освен ако не възкръснат.

(Слушай там кво ти думат одобрените капацитети и си бий редовно бустер манджурляците да останеш жив. Недей се занимава с неваксираните "зомбита".)

и е взел първите си няколко милиона жертви, под формата на неваксинирани хора

НЕЛЕКУВАНИ е терминът, който търсиш.

Наскоро се убедих с очите си как можеш да си заминеш от тоя грип, благодарение на неадекватната медицинска помощ. Лечение по телефона - браво на науката, ама още не сме мобилни приложения, а живи хора. Добре, че намерихме лекар, на когото не му пукаше за параграф 22 - ''не ходиш на лекар, докато си под карантина''. Да, ама докато свърши карантината - айде в чувала за трупове.

Някой може ли да даде информация къде видя, че ваксината за шарка е от задължителните?
Нандито се прави на ударена и захвана Test, че голяма любов, голямо нещо. Някой ден ще се съберат и ще направят общ профил

Е да, заради такива като тоя дето си цитирал, живеещия в Канада, който не може да се сети, че ако 100% са ваксинирани - няма да има неваксинирани по болниците.
Супер, а да си се замислял, над :

. 90.1% of Ontarians 12+ have one dose and 87.4% have two doses.
Като "тоя, живеещия в Канада", който съм цитирал, казва, припомням:

""Живея в Онтарио, Канада и наследените медии непрекъснато изпомпват една и съща пропаганда, че НЕВАКСИНИРАНИТЕ заемат всички болнични легла и леглата в интензивното отделение, НО В действителност истината е на собствения им уебсайт и обратното е вярно.
Вижте данните от Онтарио:

В болница, но не и в интензивното отделение:
Неваксинирани случаи - 66
Частично ваксинирани случаи - 22
Напълно ваксинирани случаи - 333

В интензивното отделение:
Неваксинирани случаи - 14
Частично ваксинирани случаи - 1
Напълно ваксинирани случаи - 39
""Живея в Онтарио, Канада и наследените медии непрекъснато изпомпват една и съща пропаганда, че НЕВАКСИНИРАНИТЕ заемат всички болнични легла и леглата в интензивното отделение, НО В действителност истината е на собствения им уебсайт и обратното е вярно.
Вижте данните от Онтарио:

В болница, но не и в интензивното отделение:
Неваксинирани случаи - 66
Частично ваксинирани случаи - 22
Напълно ваксинирани случаи - 333

В интензивното отделение:
Неваксинирани случаи - 14
Частично ваксинирани случаи - 1
Напълно ваксинирани случаи - 39

И след медиите повтарят, че само "НЕВАКСИНИРАНИТЕ заемат всички болнични легла и леглата в интензивното отделение", докато действителността е както е посочена в данните от Онтарио: 5 пъти повече ваксинирани в сравнение с неваксинирани в болница, но не и в интензивното отделение, и над 2 пъти повече ваксинирани в сравнение неваксинирани В интензивно отделение, а ваксиналното покритие в Онтарио НЕ Е 100%, а както си го казал "90.1% of Ontarians 12+ have one dose and 87.4% have two doses.", тогава:

1. Прав ли е цитираният да казва, че медиите повтарят измамно твърдение, че неваксинираните заемат ВСИЧКИ места в болниците?
2. Защо го твърдят тогава медиите?
И преди всичко:
3. Защо по дяволите ваксинираните изобщо отиват в болницата, след като нали са защитени от толкова тежко прекарване на короната, че да се стига до болница; нали това беше обявената цел и полза от ваксинацията?

Защото:
Нормално да умират хора, тоя шибан ковид трудно се кара
уотабаут-изъм, когато реалността се сблъска съз заучената опорка, която сме възприели НА ДОВЕРИЕ в авторитета. И която все се оказва грешна.

(Но нека Тест сега каже, той е спец голям.)

Последно редактирано:
Някой може ли да даде информация къде видя, че ваксината за шарка е от задължителните?
Нандито се прави на ударена и захвана Test, че голяма любов, голямо нещо. Някой ден ще се съберат и ще направят общ профил
Не думай... Такава любов като наш'та да не дава господ.

Иначе виж това за едрата/вариола

За дребната (варицела) се планира да стане

Не думай... Такава любов като наш'та да не дава господ.

Иначе виж това за едрата/вариола

За дребната (варицела) се планира да стане

Ами да ама го няма в имунизационния календар май. Да не би да е била преди ?Не знам и аз

Ами да ама го няма в имунизационния календар май. Да не би да е била преди ?Не знам и аз
Ваксинацията е прекратена, защото заболяването е овладяно през 80-те. Тоест, аз съм, а ти - не. ;)

• Like
Реакции: OSH

Горе