Да чистят, пак ще трябва да те псувам.Поне вече е безаналогово кой е най-глуповатият антиваксър от всички антиваксъри тука. Всичко друго преди този, поне знаеха какво е дроб, и как се умножава/ дели - тука и това е липса - много бонус точки в класацията.
Или си взимаш от магазина за микровълнова и не се занимаваш с глупости. Само трябва да видя с точност името на една фирма , щото няколко пъти вземам по повече от другите ( 2 други компании различни ) , че излизаха по евтино - а всъщност са някакво менте копие - всичко по-скапано, даже и плика, в който се намират - е скапан.
Не се сдържах. То няма да има ток, какви микровълнови...Или си взимаш от магазина за микровълнова и не се занимаваш с глупости. Само трябва да видя с точност името на една фирма , щото няколко пъти вземам по повече от другите ( 2 други компании различни ) , че излизаха по евтино - а всъщност са някакво менте копие - всичко по-скапано, даже и плика, в който се намират - е скапан.
Каквото е репортвано е премахнато.@Blinky @coolice ще махнете ли псувните на майка и мърша, клетви да се умира поне. То тоя май и беше предупреждаван, при последния му земетръс в темата, пак чукаше наред майки.
Поне вече е безаналогово кой е най-глуповатият антиваксър от всички антиваксъри тука. Всичко друго преди този, поне знаеха какво е дроб, и как се умножава/ дели - тука и това е липса - много бонус точки в класацията. Пък и като вземеш напредвид, че предния път в 10-тина поста обясняваше как ще съди държавата за ограничени права - чупи всички тъпомери досега.
Трябва да се развеселим с нещо, някой клип и аз не знам.Каквото е репортвано е премахнато.
Да. Беше предупреден. Сега малко ще се пооткаже да пише такива красоти.
Осакатяват хората, тебе ти е весело. С тия доносничества (най-жалкото морално попълзновение) реално допринасяте още повече народ да осакатеят или умрат. Блинки май изтрил клипа с дядото на легло след втора доза. И оня израелския филм и него.Трябва да се развеселим с нещо, някой клип и аз не знам.
И аз преди да улуча марката се прецаквах няколко пъти с едни със специална семка за сваляне на пломби и корони. Някои бяха с размерите на онези малки стъклени топчета (не мога да се сетя за името сега), с които едно време играхме (подобно на чук и педя) хаха.Или си взимаш от магазина за микровълнова и не се занимаваш с глупости. Само трябва да видя с точност името на една фирма , щото няколко пъти вземам по повече от другите ( 2 други компании различни ) , че излизаха по евтино - а всъщност са някакво менте копие - всичко по-скапано, даже и плика, в който се намират - е скапан.
Блинки ти изтри псувните и гадостите, които изписа. Клиповете са косвена жертва, дори не съм и знаел, че нещо много важно си искал да покажеш с тях.Осакатяват хората, тебе ти е весело. С тия доносничества (най-жалкото морално попълзновение) реално допринасяте още повече народ да осакатеят или умрат. Блинки май изтрил клипа с дядото на легло след втора доза. И оня израелския филм и него.
Дано си мислите, че правите нещо полезно с тая едностранчива модерация, отиваща към пропаганда. Мене може да ме натирват на тъп антиваксър, аз не мога да го псувам?
Като ви разправям, че е станало на тийнфорум и бегемама, това имам предвид. Малко е проваксърската цензура по СМРАД-овете, че и тука!
Билюр.малки стъклени топчета (не мога да се сетя за името сега)
Билюр.малки стъклени топчета (не мога да се сетя за името сега)
Ще псувам в отделни постове да не горят важните.Блинки ти изтри псувните
Не, няма да псуваш и обиждаш въобще, пич. На пазара, тук ако обичаш ни го спести.Билюр.
Ще псувам в отделни постове да не горят важните.
Кво му направи на форума, едва мърда.
билюр се казва топчето.
Хаха, не ги наричахме така, но се зарибих да потърся името. Не го откривам (това, което ние ползвахме), но пък ти разбрах града - уж в Русе им викали така.Билюр.
Блинки, за престоя ми тук рядко съм те виждал да размахваш показалец. Не предприемай нищо за 10мин pls. Отивам да взема едни билюр пуканки и се връщам. Абонирам се за темата до края на вечерта .Не, няма да псуваш и обиждаш въобще, пич. На пазара, тук ако обичаш ни го спести.
Хора умират и осакатяват в най-мащабната измама в човешката история.Блинки, за престоя ми тук рядко съм те виждал да размахваш показалец. Не предприемай нищо за 10мин pls. Отивам да взема едни билюр пуканки и се връщам. Абонирам се за темата до края на вечерта .
Гелнички им викахме.Хаха, не ги наричахме така, но се зарибих да потърся името. Не го откривам (това, което ние ползвахме), но пък ти разбрах града - уж в Русе им викали така.
п.с. Голяма мания си беше играта. Е, не като сегашните таблети, но ставаше
https://bg.wikipedia.org/wiki/Игра_на_топчетаВ различните краища на България стъклените топчета имат различни имена. Много от тях са производни на турската дума билюр (billûr), която означава „кристално стъкло“.
- абета
- билета
- бопчеа – Пазарджик
- били
- билички – в Бургас
- билюри – в Тръстеник, Русе
- биренки, масльонки – направени от кафяво или тъмнозелено бирено стъкло – в София
- бубички – в Шумен
- бумбальоци
- бешки в Елхово
- браболета в Кюстендил
- валаме́та във Видин
- варани във Видин
- върлак, върлаци – в Карлово
- гелнички – в Сливен
- гечки – в Панагюрище
- дечки – в Габровско
- джамини, джамени, джаменки – в Пловдив
- енгери – в Смолян
- коски – в Благоевград
- лимки – във Варна, Добрич, Шумен и Разград
- листенца – прозрачно топче с оцветени листовидни форми в него, в Габрово и Бургас
- манички – в Сандански, Петрич
- мискети – в Кърджали
- сирийчета – във Враца, София
- скамбалови, скамболови – в Хасково
- соденки – в Айтос, Дълбоки
- стъкленки – в Дупница
- стъклени перли – в Касталия
- пеперудки – във Велико Търново
- зук – във Велико Търново
- тройче – в Самоков
- комбета – в Копривщица
- американки – тъмносини и отвътре няма котешко око като на повечето