Проблема ми е с такива същества, които ще направят услуга, ако се хвърлят от някъде - и услуга на цялата държава. Един месец обиждаш наред кой ти органичил правата, кой ще вкарваш по арестите, кой ще разстрелваш, кой ще съдиш, до кой ще пишеш, кои са фашисти, кои са нарушители на права, на човешки свободи - без да си чел тоя член на конституцията, дето 6 пъти се похвали как ти го нарушили.
Ще бъда директен - тук никой не те занимава и единствения, който започва да говори за фашизъм и да обяснява, как няма да се боде , като че ли някой го кара - си ти. Мисля, че имаш някаква параноидна шизофрения, или изпадаш в някакви състояния и делюзии и не можеш да различиш какво пишеш.
Обикновенно се нашиваш между някоя дискусия, и започваш да ревеш, как някой искал да те боде, ти как няма да дадеш, как другите са идиоти, няма да се поддадеш на тези нацисти, пък правата ти нарушавали - това е всеки път когато влезеш.
Та добре, че разбрахме, и че констутиционните ти права не са нарушени, а просто не можеш да четеш ЕДНОЗНАЧЕН ТЕКСТ, който дори не може да се интерпретира по два начина.
За мен си с психоза / параноидна шизофрения - такива натрапчиви идеи - за преследване, за някакви да ти вредят, как ще се бориш, пък 3 пъти трябва да споменеш на всички да знаят, че няма да се ваксинираш, и да ни наричаш със странни имена.
Сега оставям на другите юзъри да се посмеят , и да кажат честно - тоя тор за слънчоглед - дали не го е хванала психозата и паник атаки сигурно, че идват да го ваксинират във всеки един момент. за 5 минути толкоз постчета, общата картинка ви става ясна, тоя в какво положение е с главата и дали не параноясва.
Ще бъда директен - тук никой не те занимава и единствения, който започва да говори за фашизъм и да обяснява, как няма да се боде , като че ли някой го кара - си ти. Мисля, че имаш някаква параноидна шизофрения, или изпадаш в някакви състояния и делюзии и не можеш да различиш какво пишеш.
Обикновенно се нашиваш между някоя дискусия, и започваш да ревеш, как някой искал да те боде, ти как няма да дадеш, как другите са идиоти, няма да се поддадеш на тези нацисти, пък правата ти нарушавали - това е всеки път когато влезеш.
Та добре, че разбрахме, и че констутиционните ти права не са нарушени, а просто не можеш да четеш ЕДНОЗНАЧЕН ТЕКСТ, който дори не може да се интерпретира по два начина.
За мен си с психоза / параноидна шизофрения - такива натрапчиви идеи - за преследване, за някакви да ти вредят, как ще се бориш, пък 3 пъти трябва да споменеш на всички да знаят, че няма да се ваксинираш, и да ни наричаш със странни имена.
Сега оставям на другите юзъри да се посмеят , и да кажат честно - тоя тор за слънчоглед - дали не го е хванала психозата и паник атаки сигурно, че идват да го ваксинират във всеки един момент. за 5 минути толкоз постчета, общата картинка ви става ясна, тоя в какво положение е с главата и дали не параноясва.
Престъпник Денков, Кокорчо, Кунчев - накараха частните молове да не ме пущат ако не поема Експеримента. Дори в началото ви караха да подписвате, рисковете за ваша сметка. Хем ни принуждават, хем да подписвам.
Мол е частен имот и обществено място, и да не ме пущат зарад медицински статус е сагрегация. Конституцията забранява делене по вяра, пол и етнос. Както и по медицински статус.
Няма не искам - кикимората отсега се зъби, още от лятото пак да ни запират като добичета. В автобуса може, в планината не може. Едно време червените изверги тъй са мачкали народа, без грам логика, просто да усеща кой е отгоре! Само дето едно е да симулираш копане на канал, друго е да ти наливат...
Koи хора, като извадим фалшивите сертификати то няма и 20 % се набодохте. Хората вас не вземат насериозно, само най-лековерните се подложиха на експеримента. После напълниха черната статистика. Както Сталин каза - за един трагедия за милион статистика.
Лично познавам комшийката на един дето пукна 2 месеца след "ваксина". Бяха приятелски семейства, много рева след като го заровиха. Кво очакваш - умрелите да станат и да ти кажат как инокулацията го е убила? На тия дето са на легло им се хилиш като *****. Освен туй няма как да знаеш колко точно...
Не само да се бъркат в живота ни. Опитват да го прекратят.
Дотук видяхме варварска цензура, убийства, мачкане на невъоръжени хора. Именно научните похвати забраниха, криминализираха и унищожиха. Все едно гледаме науката на Сталин. Вече и лагерите си построиха, за да е приликата пълна.
Имам си Конституционно гарантирани права, вашите ( и моите) мъчители си обърсаха задника с тях, начело с президента. Псуването ви е най-малкото, вие сте престъпници! Псувам...
Разбира се, че не! Дори го насърчавам. уважавам правото ти да рискуваш с корпоративни препарати. Ти защо не уважаваш моето право да НЕ рискувам? Тъп антиваксър, резултат от еякулация, путиноид, още какви ни наричахте? Конспиратор, престъпник, какво още? Ето затуй ви псувам, не щото сте се наболи.
Грам не ме интири-митнири, измислените ви статистики. Нямам против да се бодете с квото щете. Имам против да ми го налагате насила. Може да погледнеш едни от най-опасните медикаменти. С под 1000 репорта, за 10 години. Измислените ви инокулации за 2 г. навъртяха 4 милиона оплаквания и избиха един...
Наумили са да ставаме половин милиард, туй е цялата работа. Колкото повече добитък набодат, толкоз по-близо до целта. Не от едно или две места чувам, че след инокулацията следва безплодие. Затуй ги караха да се подписват, че няма да се оплакват ако набождането ги повреди. То затова е създадено...
Коментарите са кул, псувни и клетви по посока на тоя дето иска да ни инокулира кат добитък. И няма доноси и модерация като тука
Смрадовете ти си ги дръж за тебе. Лично познавам жертви от корпоративния експеримент. Доносническа мърша!
И да четеш не можеш, мене остави. Конституция едно такова. Кво ви промиват по Смрад не ме интересува. Докладвай ме на свети Петър.
Коментарите са кул, псувни и клетви по посока на тоя дето иска да ни инокулира кат добитък. И няма доноси и модерация като тука
Кое е тъжно, че нямам твоята "вяра" в "науката" на корпоративния фашизъм ли? Всичко цензурирано, скрито покрито, и се мъчат да ме задължават да ги ползвам. Робърт Малоун баннаха отвсякъде, пък му ползват PCR тестовете. Нобелови лауреати цензурират, докато ползват изобретенията им. Как да им...
Бе не ми се е налагало, ама си бях наумил да го извадя и да пикам баш пред мола. Нарушиха ми 3 от най-елементарните човешки права. Да откажа опасен експеримент, свободно придвижване, и право на труд. Последното конкретно не ме засегна, някои и от това изпатиха. Или се бодеш или без работа. И...
Последно редактирано: