contra
Well-Known Member
Нищо не е полезно, това са ДРАСКАНИЦИ от нета, не забравай
Как може да се поддаваш на писания бре момко, ти ли не си захапал какво е НЕТ. Ами нали аз съм бил и милионерче с 10 милки наследство предприемач, и кофаджия с от-време-на-време-изхвърлен-златен-пръстен-намерен-у-кофата, и самотна майка с дете и малко кученце съм бил... и любовника в гардероба бех, и удавения в язовира.. ахахаха Ма как може да си толкова елементарен..
Ако ще се явявяте некФи предприемачи, дръжте некво познание и инкяр, не се бръмвайте с чужди размисли (цитати), не позьорствайте, бъдете себе си
Тоя КоВиД верно папа мозъчни клетки, се едно пчелен селски мед
Описанието е съвсем реалистично. Доста посещения направих на тая болница преди няколко години.
Имах контакт и с Пенкова (не знам ква му се пада на оня, май му е жена) - единственото дето я интересуваше беше да отметне колкото може повече цигански семейства за колкото може по-малко време.
Казах й някакво ключово инфо, след 1.5 минути го беше забравила и трябваше да я спирам в устрема й да предписва неадекватна/вредна процедура или илач (забравих какво точно беше).
Семейство печалбари са Пенкови.
Според наблюдения поне 93% от медицинския персонал в Сливен са някаква деградирала човешка измет, дето мястото им е по затворите или в някоя канавка.
Може да е щото 4/5 от пациентите им са цигани и вече тотално са психясали.