Тия 40% са някъде из таблиците, и сайтът им е невъзможен за нормална навигация. Трябва да тръгнеш от определена входна точка, системата ти дава сесия и тогава изобщо може да намериш нещо. Пускал съм ви ги тия неща, в тая тема, ся ми е работен ден, довечера ако съм на кеф пак ще го цитирам.Хайде ще гледаме модерна. Да видим твърдението ти, че 40% са изпукали ot оплакалите се.
Иначе добре са се сетили на всяка страница, да пишат, и да предупреждават такива като тебе, че не можете сами да разчитате данните и да ги анализирате.
800 милиона дози, колко викаш са умрели според тебе? 40% на тея 360 000 случая?
Значи тъй станахме, искаха ми да подписвам информирано съгласие, ама не можело сам да се информирам. Някои хора изгубиха работата си, защото се НЕсъгласиха информирано, на Мангъров дори прокуратура пращаха, понеже е доцент по тая материя, а лекарският съюз дето го заплашваха нямаха и един имунолог.
Нямам против чудовищните ви фашистки експериментчета за милиарди, против съм да ги натрапвате при очевидния провал на тоя експеримент. Ето ся Урсулата нови милиони дози ни продава, направо не знаят граници тия отрепки неизбирани.
п.с. Горе ви мина край ушите, произвеждат и внасят огромно количество затворнически, проследяващи гривни. Не им мина номера със зеления сертификат, няма да мирясат докато не докарат тромбоза и на последното пеленаче. Хитлер е можел само да блянува за такъв електронен концлагер, да затваря и тероризира цели континенти без да има толкова затвори.
Последно редактирано: