Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Проблемът с тези видеа, е че информация която може да се представи за 10-15 минути я влачат по над час, което супер много ме дразни!

Понеже го няма Ети..

Само за конспиратори. Палетата нека си мрат невежи. "Невежеството е сила"!

Не ходя на такива места.
Айди, айди, знайм са. Свършиха, вика, ягодите, ся кво ше правя остатъка от годината. Там поне намирах смисъл в живота, нещо се прави, движи се, а сега...
Ма щом ти е неудобно, добре - не ходиш. (тая година поне)
Инвестирам в себе си, за да изкарвам повече пари от мястото си на комфорт.
Кво правиш? (Освен злобарки и др. хобита.) Изкарахте ли водата?
Колкото до бизнес неуспеха, гадаем, нали? ;)
А-а, гадаем друг път. Знам ти и кътните зъби, много добре съм те проучил та внимавай кво приказваш да няма засечки;)..

Настинката също!

Малко си в грешка. Ако трябва да сме точни, нито една страна не налага кондомите насилствено. Има закони в няколко страни, които задължават секс работниците да го ползват, когато извършват служебните си задължения. Това са : Тайланд, Индия, Бангладеш, Камбоджа и Мексико. ;)
Е да де, не е в грешка. Той за себе си каза. (Кво мислиш работи, тоа кютук..)

Проблемът с тези видеа, е че информация която може да се представи за 10-15 минути я влачат по над час, което супер много ме дразни!
Ама да, ама предаването кат ти е час по график, кво прайм?! Разтегляме, така малко хъката-мъката туй-онуй, и то си стана.

То и аз съм така: имам по разписание да напиша коментар 30 сантиметра, ама инфото ми е за 6. Умножаваме по 5 и то си стана..

Апа Тоя същия те нарече селяндур в другата тема миналия път.
Ама мръсник голям бе, аз ти казвам. Ти му правиш добро, добро, бял хляб в ръцете му даваш, то та издебне да ти се изфъка на тиквата. Аз ша му кажа..

Те ше му оберат ягодите другия път и ше се набута с разходка до английското поле, ти ше видиш. Засега му спираме цифровите стинки за бира през обедната и никакви вестници за книжна шапка, да го удари слънцето.

Искам само да кажа, че ваксината не ни уби!
Тва да се чува. Честито и да черпиш. Тука сме десетина човека по-редовните, по една капчица от следващата ти дозичка смятам можеш да заделиш при желание.

Последно редактирано:
Баси глупака недодялан. Цели 4 поста....май като малък не са ти обръщали много внимание? Падане по глава? Жулене на мутра в замята по време на голямото междучасие?

Чети как пиша и прецени с две си мозъчни клетки в какво инвестирам. Ти не беше ли баннат, защото си бижу тук? :D Очаквам пак да полетиш към необятното. Много зле пишеш, мисълта ти е като препънат еднорог, а изразния ти арсенал е като магаре влачещо каруца с мед към махала. Милият той.
Апа Тоя същия те нарече селяндур в другата тема миналия път.
Госпожо, той започна пръв. :D Баси пуберите. :D

Баси глупака недодялан. Цели 4 поста....май като малък не са ти обръщали много внимание? Падане по глава? Жулене на мутра в замята по време на голямото междучасие?
Цели 4?! В сравнение с твойте 44 кой от кой по-изтънчени и дълбокомислени коги седнеш вечер на ракийка, боклуко смотан. Как можах да си позволя цели 4 :(
Чети как пиша и прецени с две си мозъчни клетки в какво инвестирам.
Пак прочетох как пишеш и потвърждавам: береш ягоди по бригадите.
Ти не беше ли баннат, защото си бижу тук? :D Очаквам пак да полетиш към необятното. Много зле пишеш, мисълта ти е като препънат еднорог, а изразния ти арсенал е като магаре влачещо каруца с мед към махала. Милият той.
Стараеме се и палци стискаме да имаме късмета един ден да додем на твойто, но е трудно (даже не знам минус колко е това)
Госпожо, той започна пръв. :D Баси пуберите. :D
Минавай да напомняш за зрелите неща. Ягоди, презервативи, тия работи.

Ще ядат и използвана тоалетна хартия, ако им каже правителството по мейнстрийм медиите. За един поне съм сигурна.
@$INeed$ , нали? Той май и без да му кажат си яде (тоалетна хАртия, уй, туй-онуй). Но като му кажат си яде с по-кеф.

Цели 4?! В сравнение с твойте 44 кой от кой по-изтънчени и дълбокомислени коги седнеш вечер на ракийка, боклуко смотан. Как можах да си позволя цели 4 :(

Пак прочетох как пишеш и потвърждавам: береш ягоди по бригадите.

Стараеме се и палци стискаме да имаме късмета един ден да додем на твойто, но е трудно (даже не знам минус колко е това)

Минавай да напомняш за зрелите неща. Ягоди, презервативи, тия работи.
dog-me.jpg

Ама вие се намерихе бе, крастави магарета. Може да си пишете на лични, ако на някой от вас му забият зъбните колела в посредствените ви мозъци при измислянето на следващия си пост. Нандито е ясна, лайка или ловчето след всяка ваша диария. Направо тримата влезте в една група, има я опцията

328276812_500597225524039_5376074864271627239_n.jpg

А ето как излиза снимката първоначално

1675167431609.png

1675167609729.png

Горе