nandibandi
Well-Known Member
Добрата новина е, че от тия 27% половината не са реално вакснати. Те просто са имали необходимия им за момента сертификат.
Много досаден сайт с отвратителни реклами.Който твърди, че е вярвал в науката да прочете това интервю:
Александра Анрион-Код: Предупредиха ни, че всеки учен, усъмнил се в официалния разказ за Ковид, ще бъде “решително осъден” | Glasove.com
автор: андре беркоф, радио “сюд”. следвайте "гласове" в телеграм. "като изследовател, винаги изпитвам любопитство, винаги сме като големи деца. дават ни куп кутии с разбъркани пъзели и вместо да си кажем “о, никога няма да се справим”, сядаме много превъзglasove.com
Не видях реклами, а сайтът е добър, защото поднася не-мейнстрийм информация. На Явор Дачков е. Преводът на интервюто е на жена му Галя - леко неизгладен, но пак е източник на информация.Много досаден сайт с отвратителни реклами.
Отвори го през телефона и ще чистиш вирусиНе видях реклами, а сайтът е добър, защото поднася не-мейнстрийм информация. На Явор Дачков е. Преводът на интервюто е на жена му Галя - леко неизгладен, но пак е източник на информация.
Е, нави ме. Ще го отворя.Отвори го през телефона и ще чистиш вируси
И как еЕ, нави ме. Ще го отворя.
Тва горе е последния й пост за деня... сещай се как е.И как е
вируси
Eкстра, мерси!И как е
Екстра си беше, що?Тва горе е последния й пост за деня... сещай се как е.
Е, тука ме изгуби!Ориз с щурци
Съставки
1 разбито яйце
Така говориш, само защото не си пробвала комбинацията с щурцинай-ужасната гавра в кулинарията!
Ориз в комбинация с яйца или млечни продукти е най-ужасната гавра в кулинарията!
Аз, щото нали съм голям кулинар..., но такова нещо не бих яла.
Именно! Гняс нечовешка, а името показателно - Сутляш.
Цигарите ти пречат да усетиш вкуса на тази божествена вкуснотия!Именно! Гняс нечовешка, а името показателно - Сутляш.
Всеки с вкуса си, казало кучето и се облизало под опашката. Крем карамел ми е любимото ядене от дете, ако и да не обичам сладко.на тая гняс нечовешка.
И аз съм така, от малък съм се отвратил от тия "десерти". В месото е истинатаИзвинявам се за грубото изказване относно сутляша - очевидно тук всички сте фенове на тая гняс нечовешка.
Аз, естествено не съм критерий, щото не обичам нищо с прясно мляко - крем карамели и други бебешки следобедни закуски.
Отново: простете, господа.
Ама от скакалци, щото много ще си надвишиш въглеродния отпечатък.В месото е истината