Междудругото тука вече всички ме знаят като проваксър, но утре ако имам време ще разгледам по смъртност от Ковид тези над нас и под нас в класацията колко процента ваксинация имат.
Съмнявам се, че ще има държави с по-висока смъртност или приблизетална на нашата, а ще имат по 40-50% ваксинации, но утре ще проверя освен, ако някой не си направи труда преди мен.
Освен това този министър на здравеопазването хич не си свърши работата. Трябва да има по-строги мерки иначе няма как да пречупим кривата и точно средата на септември такъв пик ще има, че ще ни стане лошо. Вече няма ремдезивир официално както го казвах още преди седмица, няма места по болниците и настаняват хората в коридорите в най-добрия случай, а дори в тежко животозастрашаващо състояние в някои градове ги връщат вкъщи, защото няма място, НО според здравния министър няма нужда от по-строги мерки и всичко е под контрол. Ние самите трябва да настояваме за по-строги мерки, защото сме държава без ваксини и държава без добро болнично лечение, без лекари, без места в болниците и единствено мерките ни останаха. Тоя министър е срам и позор за здравеопазването и както всички ги плюеха от щаба на ГЕРБ се справиха 1000 пъти по-добре с кризата. Сега има по-голяма смъртност май или е същата по седмици на вълната, а сега има 20% ваксини + е минала 1 година от първоначалния вирус и имаше време да се подготвят има повече информация как се лекуват хората и т.н но въпреки това е същата смъртност както щаба на ГЕРБ урпавляваха без лекарства, без ваксини и абсолютно без нищо... И не не съм гербаджия и ги мразя, но преставете си колко е ниско управлението в момента, че да кажа, че ГЕРБ са упралявали по-добре.
Само че тука родителите и някакви женчовци реват амаа как ще ми тестват детето всяка седмица, ама как ще нося маскаа не мога да дишам и т.н А в Китай хората се тестват масово и деца и всички и какво им стана като им бръкнаха в носа с клечка ? Да не умряха ? Ама не са женчовци като тука.