Slavchev
Well-Known Member
По-скоро ми се струва, че е германец от СтолипиновоСпайк протеинът не прощава.
След първите 2-3 пъти е продължил просто щото е забравил че вече е боднат.
По-скоро ми се струва, че е германец от СтолипиновоСпайк протеинът не прощава.
След първите 2-3 пъти е продължил просто щото е забравил че вече е боднат.
Трябваше отдавна да е пътник според вас, ама издръжлив човечеца!По-скоро ми се струва, че е германец от Столипиново
Циганския ген е силен, по-силен даже и от токаТрябваше отдавна да е пътник според вас, ама издръжлив човечеца!
Мънги!
Дълго време обмислях дали да се прекръстя на Асенчо, но дори не харесвам това име Това дето сложих обаче е по-предприемаческо, изглежда почти като ROI (Return Of Investment). Само дето няма предприемачески теми във форума в които бих давал акълАсене, и ти ли се преоблече?
Ми пусни тема. Блинки ше се зарадва.Дълго време обмислях дали да се прекръстя на Асенчо, но дори не харесвам това име Това дето сложих обаче е по-предприемаческо, изглежда почти като ROI (Return Of Investment). Само дето няма предприемачески теми във форума в които бих давал акъл
Дълго време обмислях дали да се прекръстя на Асенчо, но дори не харесвам това име
Аз го свързвам с "крал" на френски, въпреки че думата пак се изписва "Roi" - произнася се ''роа'', обаче.изглежда почти като ROI (Return Of Investment)
Кристалина изразила експертно мнение, че инфлацията се дължала на ковид и войната (а не на безумните им решения, свързани с тях). Тоест, т. хартията и олиото са пряко обвързани.А за олио какво беше ....
те не са в правомощията да взимат каквито и да било решенияКристалина изразила експертно мнение, че инфлацията се дължала на ковид и войната (а не на безумните им решения, свързани с тях). Тоест, т. хартията и олиото са пряко обвързани.