Slavchev
Well-Known Member
Защо не, аз не деля хоратаС мен ще бачкаш ли?
Защо не, аз не деля хоратаС мен ще бачкаш ли?
Има напредък, браво!Защо не, аз не деля хората
По други видеа като съм го гледал и аз не мога да го изтърпя дори за няколко секунди, но с Питърсън се е получил добър дебат според мен, пък и според коментарите. Е, за медицинската част няма и явно не може да има съгласие, но освен това има и други интересни моменти във видеото.Боже, какъв е тоя невротизиран бот? Нямам предвид Питерсън... Тва е негледаемо заради тоя дърдорещ неврастеник. Сега разбирам защо ''еди кой си'' е влюбен в него. Същото истерично малко човече.
Има нещо такова. Личи си, че има акъл (поне в сравнение с Тедката е на светлинни години), но едно нещо не може да приеме. Същото, което не могат да приемат и моите иначе умни приятели, според които съм конспиратор и антиваксър. Според тях всичко казано по медиите беше вярно, само защото всички медии приказваха едно и също. Един вид, не може да има конспирация в такива глобални мащаби с толкова много замесени лица. Илюзията им идва от това, че те вярват, че едва ли не всички доктори смятаха Кромид за изключително опасен и ваксините за мана небесна... с изключение на един-двама откачалки (примерно Мангъров). Но реално, вероятно поне 50% от медицинските лица са били скептични, също както и при нормалните хора. А защо това не стана ясно на медийно-зависимите... ами защото както се оказа, масово медиите се влияят от едни и същи интереси. И не само медии, а и компании, и парламенти, и какво ли не. Но това разбира е конспирация и не може да съществува такъв голям откопод с толкова много пипала.Той добро момче, ама среда лоша
Същото, което не могат да приемат и моите иначе умни приятели, според които съм конспиратор и антиваксър.
Поне сме в предприемачески форум, нека дам пример с предприемачеството. Дори това някой да има предприемачески дух е рядкост. То и аз не съм някакъв хардкор бизнесмен и инвеститор, но поне съм се интересувал от това как работи финансовата система, психологията на човека що се отнася до парите и т.н. Докато хората които познавам си ходят на работа, взимат си заплатата и въобще не им е интересно това с финансите и предприемачеството.
Счупена ти е снимката, не знам кое дали го могаТедка, тва можеш ли го, а??/
Няма значение...Счупена ти е снимката, не знам кое дали го мога
а глупци като нас ще бъдат заглушени от блеенето на офцете
Този термин „теория на конспирацията“ е използван за блокиране на критичното мислене и анализ с цел контролиране на обществения дебат относно действията на управляващите. Терминът е придобил такава негативна конотация, че някои хора потискат собствените си подозрения и приемат официалната правителствена версия от страх да не бъдат етикетирани, изтрити от социалните мрежи и унизени публично в медиите.
Този термин „теория на конспирацията“ е използван за блокиране на критичното мислене и анализ с цел контролиране на обществения дебат относно действията на управляващите. Терминът е придобил такава негативна конотация, че някои хора потискат собствените си подозрения и приемат официалната правителствена версия от страх да не бъдат етикетирани, изтрити от социалните мрежи и унизени публично в медиите.
Тогава? На къде отива това шибано "общество" !!
ахахахаха това ще ти го запечатамКъм "Прекрасния нов свят".
Няма общество. Има бездушно и безмозъчно стадо от консуматори. Виж как се радват на безполезния за икономиката ни Шенген, докато цената за комфорта на въпросните овчици е непростимо висока. Като започнат да изнасилват майките им по селата, от които са се пръкнали, ще осъзнаят на какво всъщност отдават своя кравешки възторг.
Ами ще си правя каквото си преценя. Не вярвам точно ти да си се загрижил за моето здраве, нали?На тедката не му пука.. ще бримчи всякакви вакси, спуснати от всякъде...
Идват времена на послушничество! Офчият синдром вече е факт и е доказан, а глупци като нас ще бъдат заглушени от блеенето на офцете
Що се намръщи.. хиля се на начина ти на изразяване
Ами ще си правя каквото си преценя. Не вярвам точно ти да си се загрижил за моето здраве, нали?
Ама тук не трееше ли да са една идея по-умни, нли придприемачи, нещо...