Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Замърсяването с ДНК във ваксините срещу Ковид надвишава 470 пъти допустимото

Леле, аз съм замърсен! Как да се почистя сега...

Щом са похарчени за здраве, всичко е наред :)
Има и по-тежки случаи: https://fakti.bg/bulgaria/904034-41...-13-godishnoto-sporazumenie-s-turskata-botash

Викаш, желателно е да не засягаме причината за сключване на неизгодния договор, нали? И тя е за здраве... Здраве да е!

п.с. Апропо, джихадистите изгониха ли рашките от Сирия, че нещо май и тая партенка не ти се получи? :)

САЩ тихомълком удължиха имунитета на Pfizer и Moderna срещу наказателно преследване до 2029 г.

Викаш, желателно е да не засягаме причината за сключване на неизгодния договор, нали? И тя е за здраве... Здраве да е!

п.с. Апропо, джихадистите изгониха ли рашките от Сирия, че нещо май и тая партенка не ти се получи? :)
Ех, Нанди, тоя ютюб проми много мозъци, ама твоят така и не го оправи.

А, не бе! Като си помислиш къде е Асад в момента, отговора е недвусмислен!

Неква странна логика вадиш, но щом те успокоява, ползвай си я със здраве.

Реалността:

Ех, Нанди, тоя ютюб проми много мозъци, ама твоят така и не го оправи.

Ти, Теди откъде се информираш, ако изобщо?

Ти, Теди откъде се информираш, ако изобщо?
За кое да се информирам по-точно? Аз нямам нужда да се информирам, и така си живея добре. Но знам колко мозъци проми Карбовски, Дачков, Цанов и подобни люде. И се чудя как им вярвате... А за твоите странни домейни не ми се и коментира.

Последно редактирано:
Аз нямам нужда да се информирам, и така си живея добре.

Най-добре си си ти, да ти кажа. Ignorance is bliss...

п.с. Цанов не гледам, но пък напоследък гледам в ютуб всичко със Скот Хортън и Дейв Смит - умни мъже, базиращи всяка своя дума на факти, доказателства и документи.

Е, тва е много добър разговор, макар да е за другата тема

За кое да се информирам по-точно? Аз нямам нужда да се информирам, и така си живея добре. Но знам колко мозъци проми Карбовски, Дачков, Цанов и подобни люде. И се чудя как им вярвате... А за твоите странни домейни не ми се и коментира.
Задължително гледай неуспели журналя в тубата, там е истината, и пътя, и вярата. :D От къде ги изравяте тези липсващи звена.

Горе