Ми знам ли та. Мое си от нормалните вакснати дето не са смятат за героите на новото време и на гледат на другите като масови убийцЕЩо, оставям ли впечатления на боднат?
са смятат за героите на новото време и на гледат на другите като масови убийцЕ
Да, много яко, нали? 15 дни като парцал и късмет, че не му е слязло надолу в ден 7.Що, оставям ли впечатления на боднат?
Тука един фит чича си е логнал Делта-ковидясването:
15 дни като парцал, а хората от ваксини дето имат иглички, шум в ушите, изтръпване и виене на свят в продължение на 5 месеца ?Да, много яко, нали? 15 дни като парцал и късмет, че не му е слязло надолу в ден 7.
Не мисля, че го е изкарал по-леко, защото е тренирал, а просто според мен е късмет и така си мисли той.Що, оставям ли впечатления на боднат?
Тука един фит чича си е логнал Делта-ковидясването:
Offf не бе маняк, като се боцнеш няма да посетиш болницата и няма да я задръстиш. Хората сиреч лекарите ще си работят спокойно. И няма да има нужда да се жертват, както каза Клоуна за министър Янев
Нисък е ваксинационният обхват при медицинския персонал – едва 20,8% от подлежащите са със завършен имунизационен курс.
Наскоро бях чел, че са 80% вече.. не знам дали е вярно.Към Юли 2021
Цитата е от нац. план за справяне с пандемията качен на 22.07.2021Наскоро бях чел, че са 80% вече.. не знам дали е вярно.
А нещо за софийското метро, за Кауфланд, за Джъмбо и МОЛ-овете?Нагъчкани един в друг, разнасят заразата и за сметка на какво ? На Азис, на хвърляне на джобните на родителите за салфетки, на пълна деградация. И като видя да протестират и да реват, че им затварят дискотеките и ми пада пердето.
Кауфланд отиваш за храна, която ти е нужна, джъмбо според мен не трябва да работи, макар че там пак има например принадлежности за училище и подобни, моловете отиваш за дрехи и други неща.А нещо за софийското метро, за Кауфланд, за Джъмбо и МОЛ-овете?
Да, много яко, нали? 15 дни като парцал и късмет, че не му е слязло надолу в ден 7.
Лошото е,че нито ваксините, нито боледуването вече действат. Тези Т клетки и ваксини действат за определени щамове. За следващите не. Така че има 2 варианта или боледуваш постоянно или да се ваксинираш постоянноПлюс имунитет (Т-клетки) за следващите 10 години.
Пък ти със Зенеката си отървал (засега) на късмет тромб, миокардит или Гилен Баре.
Срещу 30% защита за няколко месеца.
Тва без да смятаме каква друга плюнка (освен маймунската) са ти пръснали илюминатите, Ротшилдови, Билдърбъргови, или Гейтсови.
Учен ли си? Какво съм отървал? Перфектно се чувствам и ще се боцкам пак. Ти му мисли.Плюс имунитет (Т-клетки) за следващите 10 години.
Пък ти със Зенеката си отървал (засега) на късмет тромб, миокардит или Гилен Баре.
Срещу 30% защита за няколко месеца.
Тва без да смятаме каква друга плюнка (освен маймунската) са ти пръснали илюминатите, Ротшилдови, Билдърбъргови, или Гейтсови.
Лошото е,че нито ваксините, нито боледуването вече действат. Тези Т клетки и ваксини действат за определени щамове. За следващите не. Така че има 2 варианта или боледуваш постоянно или да се ваксинираш постоянно
Май за Мю не важиПо последни дани бачка за всички щамове преболедуването.
Просто трябваше да ограничат дискотеки, концерти и фестивали и да си продължи останалия живот - училища, работа, фитнеси и всичко останало. Това е лично мое мнение естествено. Мерките са много слаби и освен това неправилни. Спират училища и важни неща, а дискотеките работят...Като цяло Кацаров взе добро решение. Хем има някакви мерки, хем всичко си е свободно. Ако бяха Майтапчийски и Ботокса досега да са извадили пак черните чували и да са сложили КПП-тата.
Нали се сещаш, че на българина ограниченията не вървят. Ваксинация до безкрай не е решение, мерките също. Нужно е адекватно лечение, което за 2 години вече трябваше да е факт. Относно смъртността, цифрите в НСИ са публични и няма нищо фрапиращо с предходните години, освен тоталната абдикация на медиците.Просто трябваше да ограничат дискотеки, концерти и фестивали и да си продължи останалия живот - училища, работа, фитнеси и всичко останало. Това е лично мое мнение естествено. Мерките са много слаби и освен това неправилни. Спират училища и важни неща, а дискотеките работят...
За тия дето казват, че мерките са добри и че не трябва по-строги за мен е пълна глупост. На първо място сме по смъртност от Ковид и това е точно зарази мерките.
В нашата страна нямаме добро здравеопазване и имаме население със здравословни проблеми попринцип + ниска ваксинация. Единствения изход са по-строгите мерки и те трябва да са по-строги от тези на останалите държави където има добро здравеопазване, население в добро здраве и ваксини, а нашите мерки са дори по-зле от техните.
Както казах всичко можеше да се постигне с жертвата на малко затваряне на развратните селски кръчми + отлагане на няколко месеца всички концерти и подобни.