Казах ти, цифричките си ги бъркайте както ви хареса. Искам да спазваме законите, не някаква неизбирана лелка да ме задължава на корпоративни отрови, договаряни в темна доба, засекретени договори, и разделен на 2 научен свят колко са безопасни.
ЕМА нашите европейците, там може да се види колко % от репортнатите случаи са с постоянни, сериозни последици. Около 40% от милион и нещо репорта. Линкът ти го дадох също, само че мозъчетата вече са ви ги повредили да го видите.
Това не беше ли ти преди 30 минути?
Зомби, извадих ти таблицата от VAERS, 18 хиляди и нещо смъртни случаи, измрели от "ваксина". Осакатените са в същата страница, и са в пъти повече. Това само за САЩ, нашите ЕМА също имат такава база, репортнатите странични ефекти са над милион. Жалко, че не пишат колко точно са умрели, обаче пък пишат, че около 40 % от репортнатите стр. ефекти са сериозни и осакатяващи. Линкът е преди няколко поста.
Ква партенка, туй са най-официалните данни. Принудителните "ваксинации" са геноцид от типа на Холокоста. Ако бяха принудили цял ЕС да се бодат като пуйки - умрелите щяха да наближат броя на избитите евреи през ВСВ.
Сега в момента жертвите са повече от тия от Хирошима и Нагасаки.
Не съм повтарял такова. Около 6-7% по данните им, като събереш страничните ефекти общо. Увреждания, не смърт, смъртни са 2,48%, повече от смъртността от Ковид.
Линкът ще ти извади очите, може сам да видиш.
Аз не съм се хвалил със статистика, при това напълно грешна - ти започна да говориш за числа, без да можеш да сметнеш смъртност правилно, а даваш процента от таблицата от колоните.
@Blinky - аре поне го предупредете това Zомби - боклук и отпадък на всяко мнение - нормално ли е според тебе - само защото не може да сметне 0.006, колко е различно от 2.48. За мен думата боклук е голяма обида, не го трий, че искам да се знае, как не може да смята, но поне го предупреди да не обижда така по този начин - последните 5 мнения - започват с обиди от първата дума.