yMladenov
Member
kalin4y каза:трудно можете да ме убедите, че валидирането влияе на СЕО...след като съм правил и рисърчове и тестове, именно върху това 8)
А що се отнся доСигурен ли си, man0l ? :roll: Просто повече авторитетни личности се изказват за дадени показали и ... хоопа ... превръща се в стандарт с който лека полека почват всички да се съобразят.Стандартите не са случайно измислени.
Би ли ми казал, какъв е смисъла и логиката на w3c ???
Със сигурност не питаш мен, но все пак, нека ти кажа.
Замислял ли си се какъв ефект имат стандартите в/у нашия живот?
Ел. крушки се произвеждат по стандарт за да може като останеш на тъмно у вас да отидеш до магазина да вземеш каквато и да е марка, но като знаеш, че се изработва по стандарт ще си сигурен, че ще ти свърши работа, нали така?? Това е така, защото у вас имаш стандартна фасонка. Като си вземеш нова памет за пц-то да не би различните марки да се различават по формата? Не, защото те са стандартни.
Кажи ми, как да си генерирам код за страницата ако не е по HTML, XHTML или какъвто и да е друг стандарт?
Напоследък на много хора не им минава през ума за какво са създадени стандартите...
A set of criteria (some of which may be mandatory), voluntary guidelines, and best practices. Examples include application development, project management, vendor management, production operation, user support, asset management, technology evaluation, architecture governance, configuration ...
Поздрави.
п.п. А това, че IE не е правен по стандарт е друг въпрос и си е изцяло грешка на Microsoft.