Едва ли е база за сравнение Латвия с население колкото това на София.Виж една малка Латвия сле еврото... 1/3 от колегите ми са латвиици. Много са зле нещата там.
Едва ли е база за сравнение Латвия с население колкото това на София.Виж една малка Латвия сле еврото... 1/3 от колегите ми са латвиици. Много са зле нещата там.
Само да добавя, че в купешката лютеница има захар, като в нутелаКое му е негативното на точно този факт не мога да разбера аз?
А достоверноста му няма да я коментирам. Ти имаш само 7 кила захар на година в хляба, това че не ядеш 30 кила захар на кристали не означава, че не ядеш 60 кила във формата на кока кола, шоколади, сухи пасти и марс барове.
Моделът е същия. Еднакво приложим и за 2 мил. и за 5 мил. В България дори ще е по-зле.Едва ли е база за сравнение Латвия с население колкото това на София.
Точно валутният борд опровергава това. Колкото по-голям и централизиран контрол имат нашите институции отвън, толкова по-малка вазможност имат да правят поразии. Като например периодът на 'кредитните милионери'.Моделът е същия. Еднакво приложим и за 2 мил. и за 5 мил. В България дори ще е по-зле.
Ей, го де е. Скоро ще разберем. Балона се пръска, всички квичът. Мале ко стана... И престанете да сравнявате София с България. Може да е столица, но в никакъв слуай не е показателна за реалната ситуация и живота в държавата.Точно валутният борд опровергава това. Колкото по-голям и централизиран контрол имат нашите институции отвън, толкова по-малка вазможност имат да правят поразии. Като например периодът на 'кредитните милионери'.
Оставяйки на страна мемета сравани международното положение на България, образование, здравеопазване, земеделие със сегашните нива. Без мантрите за субсидии и евростатистики, моля. Името България означаваше нещо, БДС означаваще нещо, БГ черномерието и туризъм през 60-70-80те означаваще нещо. Сега 030, ама друг път.
Виж файлът 26611
Оставяйки на страна мемета сравани международното положение на България, образование, здравопазване, земеделие със сегашните нива. Без мантрите за субсидии и евростатистики, моля. Името България означаваше нещо, БДС означаваще нещо, БГ черномерието и туризъм през 60-70-80те означаваще нещо. Сега 0
невинно осъдени от така наречения "Народен съд" и тук ме загуби. Когато сперш да вярваш на глупости и намериш истинската информация за така нарения Народен съд може и да проумееш за какво става дума.Lex.bg - Закони, правилници, конституция, кодекси, държавен вестник, правилници по прилагане
Lex.bg - Закони, правилници, конституция, кодекси, държавен вестник, правилници по прилаганеwww.lex.bg
Идеално.А мисълта ми бе.Не ни приемат в еврото,
Остава си и си я караме като по-умните държави в ЕС с национална валута. Не са прости те да висят солидарно за чужди борчове.Валутния борд пада.
...безогледното унищожаване на природата....
А това каква глупост е майко мила.... Армията всеки месец засаждаще хиляди дръвчета. Всяка събота от заводите и училищата караха учениците и работниците да правят почистване на междублоковите пространства и парковете - викаха му Ленински съботник и се смяташе за терор. Сега БТВ си правят
Това трябва да гледате всяка сутрин и вечер ти, метата и военните експерти от другата тема докато проумеета за какво става дума.
Солидарно но колко ще ни струва лева като сме на запад.Нали затова направиха демокрацията да се движим свободно и харчим кинти.Остава си и си я караме като по-умните държави в ЕС с национална валута. Не са прости те да висят солидарно за чужди борчове.
Ясно. Ако някой ме попита за пример на "промит мозък", ще давам теб за пример.невинно осъдени от така наречения "Народен съд" и тук ме загуби. Когато сперш да вярваш на глупости и намериш истинската информация за така нарения Народен съд може и да проумееш за какво става дума.
С кликове не можеш компенсира неграмотността сиЯсно. Ако някой ме попита за пример на "промит мозък", ще давам теб за пример.
Ако ставаше въпрос за средновековна история и при липса на документи да се налага да се правят догатки и интерпретации е едно. Но когато цялата информация е пред очите ти, на един клик е просто срамно това невежество.
Няма проблем. Но все пак хубаво е да знаеш и да не се излагаш, че така наречения Народен съд не е изобретенние на БКП или СССР а е наложен на България от Съюзниците. В една Франция същия този така наречен Народен съд е в пъти по-страшен.Ясно. Ако някой ме попита за пример на "промит мозък", ще давам теб за пример.
Ако ставаше въпрос за средновековна история и при липса на документи да се налага да се правят догатки и интерпретации е едно. Но когато цялата информация е пред очите ти, на един клик е просто срамно това невежество.
Доста пъти в този форум се тръби и превазнася как след влизането ни в ЕС икономиката е мега яка и имаме бесен и страховит износ с положителен знак растящ с егати процентите всяка година.но с никакъв износ този път да я поспре малко.
Доста пъти в този форум се тръби и превазнася как след влизането ни в ЕС икономиката е мега яка и имаме бесен и страховит износ с положителен знак растящ с егати процентите всяка година.
Не се заяждам с теб просто се обърквам при противоречиви твърдения.