Вашите програми

brad1985

New Member
Аф.програмите с които работите и сте доволни, но честно.
Има ли тема във форума за http://www.popshops.com/ и някой работи ли чрез тях ?
Мерси на отзовалите се, че не съм в състояние да изчета всичко за всяка програма във форума.

От: Вашите програми

Работя с CrocMint от скоро и съм доволен от хостинга и от съпорта, но съм скептичен за продажбите в нишите на продуктите им.

с popshops няма какво да работиш .......те са трета страна между теб и партньорските мрежи ......хубавото е че големите мрежи са събрани там и има богат избор на продукти , но чрез тях плащания не стават

аз работя с SFIMG - в плащанията са коректни но не предлагат готови шаблони за продуктите си

Последно редактирано:

Adi, аз никога не съм се занимавал с афилиет програми, ако не се брои Amazon с някой и друг банер за нещо си и резултат = 0.
Сега чета тук как всички продавате разни билки и се шашкам.:(

Сега чета тук как всички продавате разни билки и се шашкам.:(
тази ниша хич не е лесна :) но ако искаш да се занимаваш хващай една от програмите във форума и почвай .....поне са изпитани 300 %

първо правило : гледай чрез кого се регистрирваш

Последно редактирано:

първо правило : гледай чрез кого се регистрирваш
Освен некоректността към човека, ако го прескочиш, това мултилевъл
системи ли са всичките ?

то за теб е важно кой ти ъплайн , но най-вече даунлайн :) иначе колко са нивата не те интересува то си зависи от схемата на програмата има различни ..ъплайн трябва да ти помага , а на даунлайна ти да помагаш така че да печелите всички

общо взето е това а останалото зависи само от теб

Последно редактирано:

CPA му е майката не забърквайте се с тия глупости ;)

CPA му е майката не забърквайте се с тия глупости ;)

глупости ама и в твоя подпис виждам афилиейт линкове :wink:

Я да си признае който е продал нещо с тези афилиейт програми и какво му е коствало за да стигне до първата продажба.

От: От: Вашите програми

Я да си признае който е продал нещо с тези афилиейт програми и какво му е коствало за да стигне до първата продажба.
Harkon, аз си признах вече, че от Amazon=0.
Сега си погледнах акаунта и положението е следното :
01.01 - 31.03.2009 = 3797 кликове върху банерите им = 0 продажби
Нишата е mp3, dvd, детски играчки и т.н.
Извод от тази програма :
I love Adsense !

когато се заформи подобен разговор се сещам
за тази тема :arrow:http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=6242
Това пък какво беше ?
Май не разбрах защо е тази тема, която линкваш.
Споделям опит, че Amazon ми е на куцуз и хич не виждам общото със собственото кликане по реклами.

ами не заради твоя отговор ами че подобни разговори кой колко е спечелил тука циклично се завъртат...
то и аз нищо не съм спечелила от markethealth например ама то не е от програмата ...........толкова е просто като не се работи няма и как да се спечели

глупости ама и в твоя подпис виждам афилиейт линкове :wink:

Ако трябва да сме точни реферални линкове, а не афилиейт към хапчета за курудръв :mrgreen:

всеки има право да си избира какво да продава продукти и услуги колкото искаш ... иначе не знам каква е разликата между реферален и афилиейт линк за мен е едно също

Разгеле, разбрах най-сетне, че се печели от реферал линкове, а не от продажба на продукти.
А аз си мислех вече, че съм супер некадърник щом за 3 месеца съм им докарал на Amazon близо 4000 клика по банерите, а никой нищо не си е купил.
Поне ще спя спокойно тази нощ:)

печели се ако се бачка :)

айде лека

Вашите програми - Your Affiliate Programs

Aз няма какво да казвам, всичко е тук: Проверени Афилиейт Програми

И да, всеки един избира какво да продава и промотира. За мен примерно други неща за бул шитове. :)

А темата е за тези които не си дават много зор и после реват. Еми...нема лесно, това е целта и на темата. А Ади я включи добре. ;)

разбрах най-сетне, че се печели от реферал линкове, а не от продажба на продукти.

В същност е точно обратното.

Ако под "реферал линкове" разбираш линкове към афилиейт програми като тези от блога ми, мога да заявя, че от такива не съм спечелил нищо (с малки изключения - ReferForex и Bidvertiser, от които имам около 15 долара; друго изключение са тези афилиейт програми, които плащат по $1 само за регистрация (плюс процент от продажбите разбира се) - GenBucks, CrocMint и отскоро CashBurners плащат по $1 на реферал - от регистриралите се през моите линкове никой не е направил комисионни до момента). Много малка част от регистриралите се правят някакви продажби - афилиейт маркетинга не е за всеки (и затова не можеш да разчиташ на сериозни приходи, рекламирайки афилиейт програми). Сериозни пари се вадят от рекламиране на продукти (което ти наричаш "продажба на продукти" - в същност нищо не продаваш; продава офшорната фирма, която ти плаща комисионните).

А аз си мислех вече, че съм супер некадърник щом за 3 месеца съм им докарал на Amazon близо 4000 клика по банерите, а никой нищо не си е купил.
Поне ще спя спокойно тази нощ:)

Това за Amazon е напълно нормално. Не ми е известно някой да е спечелил сериозни пари от Amazon освен собствениците му.

Намирането на афилиейт програма и продукти, които се продават добре (и няма твърде много конкуренция в нишата!) е най-важната задача на всеки, който се занимава с афилиейт маркетинг. Обикновено се препоръчва на начинаещите да не избират твърде конкурентна ниша - напр. за отслабване или уголемяване на някои органи.

печели се ако се бачка :)

Добра формулировка :)

каква е разликата между реферален и афилиейт линк за мен е едно също

В повечето случаи под "реферален линк" се има предвид на линк като тези от секцията на форума с проверените афилиейт програми, а под "афилиейт линк" - линк към сайт, където се продават някакви хапчета (в първия случай печелиш когато този, който се е регистрирал през рефералния линк направи продажба, а във втория - когато ти направиш продажбата; обикновено е по-доходно второто - по-горе обясних защо).

Последно редактирано:

Горе