Вашите програми

От: Вашите програми

Мерси на отзовалите се и за хубавите разяснения.
Много се измести темата обаче.
Молбата ми беше да ми посочите 1-2-3 програми с които работите и наистина сте доволни, за да не си губя времето като с Amazon, а и други хора също.
Видях във форума теми, че някои аф.сайтове затваряли, не плащали, проблеми с клиентите и т.н., което е доста кофти и ме провокира за темата.
Който работи печели - това е ясно за всеки вид бизнес и без значение онлайн или друг такъв.
Но пък да работиш и без нищо насреща също не става.
Затова, моля, класирайте ги тези аф.програми с първо, второ и трето място според вас и без да споменавате, ако не желаете подробности, кой и какво продава. Това са си ваши тайни и не е необходимо да ги споделяте.
Сайтове за как се печели в интернет с рекламна цел има бол, но печелите ли реални пари - да или не ?
Да, печеля реални пари от 1-2-3 сайтове.
Интересува ме само това и честен отговор.

@brad1985 не разбираш ли че и господ не може да ти даде 100 процентова гаранция и в кой бизнес има такава ?!
Айде ти ми изброй три фирми дето първо ще ми плащат луди пари само заради това че съм много хубава и второ , че ще ми гарантират доживотна работа в тях ........веднага ще се кандидатирам .....

Във форума има доста пълна и точна информация що е това афилиейт маркетинг - направиха даже и секция и за начинаещи така че чети и си прецени сам за себе дали ти допада да се занимаваш с това .

adi - че кои плаща само да си му "симпатична"?

cpa и домаин паркинг програми ..повече подробности - разтърси се из форума
вече има доста написано.

adi - че кои плаща само да си му "симпатична"?

Който разбрал , разбрал какво искам да кажа, който не здраве :)
По честен отгавор от това което изписах в темата не знам!

Съжалявам че се меся в чужда тема ама я изчетох няколко пъти и нещо не мога да разбера точно какво се разисква. Brad1985 жеале по-опитните тук да му кажат кои афилиейт програми използват , не виждам проблем да му се отговори , пита обаче сравнявайки опита си от Амазон , тук в форума са написани проверените афилиейт програми и според мене това ще да рече че хората са ги ползвали и са печелили от тях.Сега наистина че донякъде подкрепям въпроса на brad1985 тъй като няма актуална информация за печалби без да се опоменава какви като сума но от скоро не се пише (или се пише малко) за афилиейт програмите като дори прибавим факта с такива които отиват в графа scam макар че са едни от най-известните , примерно Genbucks който уж плаща ама щял да се мести и т.н.
Не знам според мене е разумно да се направи някаква тема само от печелищите в бранша , да стане важна и там да се пише актуална информация относно случващото се в Афилиейт света ако мога така да го нарека , така всеки тръгнал по пътя да използва този вид онлайн бизнес да е на ясно да ли си заслужава да използва тази или онази програма , да ли конкуренцията е прекалено силна и какво ново предлагат гореспоменатите програми. Форума дава ценна инфорамция за теоритическата част относно що е то афилиейт и методи за популяризация на сайтовете ни SEO и други методи но пък за самите програми пише много малко или дори да не е малко информацията е вече остаряла и се разчита хора които от скоро са в бранша да пишат новини и сведения аз афф но както много от потребителите в днешни дни забелязват няма нищо по пресно. Ако се погледне психологически върху форума , лидерите тук се ядосват когато някой публикува тема "колко пари изкарвате от афилиейт" да естествено нормално е да не се отговори на подобен въпрос кой колко изкарва си е негов проблем но пък погледнато от друга страна хората се интересуват заслужава ли си смисъл защото нещата отиват малко ала тип bux историите , там всеки един сайт преминава към ниво измама в един момент но докато премине прави плащания и доста хора които са ползвали тези измамни сайтове знаят че е така както могат и да публикуват payment proofs което по някакъв начин стимулира юзърите да кликат и търсят реферали , аз лично се отказах защото "хамалогията" е много голяма а печалбата много малко и е за период до максимум две седмици когато сайта изчезва безследно. Та като заключение искам да напиша че макар и досадно по някакъв начин трябва да се обяснява да ли с много работа (под работа аз разбирам често актуализиране на сайта , SEO и евентуално PPC което обаче изисква инвестиции) може да се печели някаква реална сума и кой точно ще ни я даде CrocMint ли , Genbucks ли , Cashburners ли и да се заяви вчера получих пари от , няма да се казва колко но поне да знаем правят ли се плащания , купуват ли хората или трябва да сме наистина съвършенни уеб мастъри за да пожънем успех.

тук в форума са написани проверените афилиейт програми и според мене това ще да рече че хората са ги ползвали и са печелили от тях.

Да, това е идеята на списъка с проверените програми.

Сега наистина че донякъде подкрепям въпроса на brad1985 тъй като няма актуална информация за печалби без да се опоменава какви като сума но от скоро не се пише (или се пише малко) за афилиейт програмите като дори прибавим факта с такива които отиват в графа scam макар че са едни от най-известните , примерно Genbucks който уж плаща ама щял да се мести и т.н.

В списъка с проверените програми не ми е известна някоя, която да не плати. Даже и GenBucks, които официално не работят, изплатиха задълженията си след като прекратиха дейност (аз лично съм си получил всичко заработено - и други хора се похвалиха, че са получили парите си).

хората се интересуват заслужава ли си смисъл защото нещата отиват малко ала тип bux историите , там всеки един сайт преминава към ниво измама в един момент но докато премине прави плащания

Не са известни случаи на измама с афилиейт програмите от списъка с проверените афилиейт програми.

Та като заключение искам да напиша че макар и досадно по някакъв начин трябва да се обяснява да ли с много работа (под работа аз разбирам често актуализиране на сайта , SEO и евентуално PPC което обаче изисква инвестиции) може да се печели някаква реална сума и кой точно ще ни я даде CrocMint ли , Genbucks ли , Cashburners ли и да се заяви вчера получих пари от , няма да се казва колко но поне да знаем правят ли се плащания , купуват ли хората или трябва да сме наистина съвършенни уеб мастъри за да пожънем успех.

И трите афилиейт програми са изплащали коректно комисионните.

happyslacker , благодаря за отговора тука пак се връщам на основният въпрос ще те цитирам "И трите афилиейт програми са изплащали коректно комисионните." да изплаща ли са ги , аз питам в момента плащат ли и има ли хора направили продажба в близките 2-3 месеца не виждам проблем в това да се сподели пак казвам без да говориме за суми просто "направих продажба вчера" примерно , не мисля че това може по някакъв начин да навреди на някого примерно на бенефициента , единствено така може хората тук да бъдат стимулирани за работа а нали това е основната идея на форума.

GenBucks официално не работят и затова няма да ги коментирам повече. Иначе другите две са плащали наскоро. CashBurners ми платиха на 30-ти април; очаквам следващо плащане в средата на този месец (плащат два пъти месечно - в средата и в края на всеки месец, ако сумата на комисионните е поне $200). Един уеб майстор беше се похвалил миналия месец, че е получил плащане от CrocMint (аз не съм получавал, защото все още не им пращам сериозен трафик; иначе имам една комисионна).

Re: От: Вашите програми

Ще се опитам и аз да отговоря на въпросите ти, по възможност подробно.

Brad1985 желае по-опитните тук да му кажат кои афилиейт програми използват
Опитни и неопитни, всички използваме едни и същи афилиейт програми. Някои от големите афилиейт мрежи не са в списъка на форума, но не виждам как информация, че някой изкарва добри пари от Commission Junction (или подобна голяма мрежа) би била полезна по някакъв начин. Освен ако не ти кажат, кой точно продукт/оферта конвертира добре, което много ме съмнява, защото никой не желае излишна конкуренция.

тук в форума са написани проверените афилиейт програми и според мене това ще да рече че хората са ги ползвали и са печелили от тях.
Абсолютно си прав. Не само че хората са печелили и печелят от тях, но и получават заработените пари навреме. Тоест на тези афилиейт програми може да се има абсолютно доверие, че няма да забягнат с парите ти.

Сега наистина че донякъде подкрепям въпроса на brad1985 тъй като няма актуална информация за печалби
Предполагам, че хората не искат да се набиват на очи излишно. Най-лесно е да попиташ афилиейт менажера си колко пари печелят останалите и той ще ти даде някаква ориентировъчна информация.

такива които отиват в графа scam макар че са едни от най-известните, примерно Genbucks който уж плаща ама щял да се мести и т.н.
От личния си опит с GenBucks в никакъв случай не бих ги сложил в графа scam. Не са затворили по собствено желание, но останаха изрядни с плащанията, дори когато сайта беше отдавна затворен. Надявам в бъдеще отново да имам възможност да работя с тях.

Не знам според мене е разумно да се направи някаква тема само от печелищите в бранша , да стане важна и там да се пише актуална информация относно случващото се в Афилиейт света ако мога така да го нарека
Препоръчаните програми в този форум са печеливши. Всяка реномирана афилиейт програма е печеливша. Което не означава, че всеки може да прави пари от афилиейт маркетинг. В крайна сметка всичко опира до познания. Всяка афилиейт програма предоставя актуална информация с нови продукти, оферти, промоции, технически съвети и т.н. Достатъчно е да се логваш от време на време или да си четеш електронната поща. happyslacker публикува от време на време такава информация във форума.

така всеки тръгнал по пътя да използва този вид онлайн бизнес да е на ясно да ли си заслужава да използва тази или онази програма, дали конкуренцията е прекалено силна и какво ново предлагат гореспоменатите програми.
Всички реномирани афилиейт програми си заслужат, ако можеш да докарваш таргетиран трафик към някой от продуктите им. Няма универсална ниша, в която всички печелят, няма универсални продукти, които гарантират бързи продажби. Всичко зависи от възможността ти да генерираш качествен трафик към оферти.
Силна конкуренция е субективно понятие. Всеки сам си преценява за какви ключови думи може да се пребори, а понякога е въпрос и на късмет да се класираш изненадващо напред или просто да откриеш ключови думи, които конвертират добре и нямат голяма конкуренция.

Форума дава ценна инфорамция за теоритическата част относно що е то афилиейт и методи за популяризация на сайтовете ни SEO и други методи но пък за самите програми пише много малко
Най-ценното което можеш да научиш от този форум е, че съществуват афилиейт програми, чрез които можеш да продаваш продукти срещу комисионна. Дори ти се дават примерни афилиейт програми, които плащат и са коректни към афилиейтите си.

Каква информация те интересува покрай афилиейт програмите, която не можеш да намериш на техните официални сайтове?

Ако се погледне психологически върху форума , лидерите тук се ядосват когато някой публикува тема "колко пари изкарвате от афилиейт" да естествено нормално е да не се отговори на подобен въпрос кой колко изкарва си е негов проблем
Не мисля, че някой се ядосва, просто е нормално хората да не искат да се набиват на очи и да подминават подобни въпроси. Все едно някой непознат да те пита каква заплата получаваш. След време научваш, на кого можеш да имаш доверие и просто вземаш думата му за чиста монета. Ако Блинки ми каже нещо, нямам нужда от screenshot, разбира ме се с една дума. Примерно.

но пък погледнато от друга страна хората се интересуват заслужава ли си смисъл защото нещата отиват малко ала тип bux историите , там всеки един сайт преминава към ниво измама в един момент
От около година съм тук и досега не е имало случай препоръчана афилиейт програма да прави мизерии. Който е запознат, знае, че GenBucks не са изключение. Бих го определил по-скоро като нещастно стечение на обстоятелствата, въпреки че много афилиейти (включително и аз) останахме разочаровани до известна степен.

Та като заключение искам да напиша че макар и досадно по някакъв начин трябва да се обяснява да ли с много работа (под работа аз разбирам често актуализиране на сайта , SEO и евентуално PPC което обаче изисква инвестиции) може да се печели някаква реална сума и кой точно ще ни я даде CrocMint ли , Genbucks ли , Cashburners ли и да се заяви вчера получих пари от , няма да се казва колко но поне да знаем правят ли се плащания , купуват ли хората или трябва да сме наистина съвършени уеб мастъри за да пожънем успех.
Да, ако имаш необходимите качества (не толкова с много работа, колкото със солидни познания и доза късмет) можеш да изкарваш добри пари с всяка една от изброените от теб афилиейт програми. Те са коректни и плащат навреме.

Последно редактирано:

Отново ти благодаря ето това аз разбирам под формулиран отговор и информация защото иначе се дълбае само върху това как и защо без да има точни "фреш" данни за ситуацията при афилиейтите тук , дано това задоволява и brad1985 ако пък стане и практика тук да се публикуват подобни мнения още по-добре. Изчетох целият форум пет пъти и преди имаше хора които пишеха при комисионна сега някак изчезнаха , което е странно. Иначе е ясно че ако има мераклии нека си проверят сами за какво става въпрос обаче впредвид сериозността на заниманието трябва да се знае заслужава ли си. Явно отговора е да и пазара не е умрял макар криза и т.н. поне съдейки по поста на happyslacker но той е от доста време в форума , пише много добри постове и може да му се вярва без да го познавам просто това ми е преценката.

p.s.

Страхотен отговор SSH_ON личи кои са хората занимаващи се активно с въпросните афилиейт програми , аз написах тези постове за да се даде гласност на теми занимаващи съзнанието на всеки новак тук в форума като включвам и себе си в тази графа.

Последно редактирано:

Явно отговора е да и пазара не е умрял макар криза и т.н.

Определено не е умрял. Преди повече от три месеца бях пуснал статистики: CashBurners - статистики.
Продуктите, за които става въпрос в тях вече ги няма (ProErex го замениха с Niagra, а TNT го замениха с друг продукт, но със същото име) и статистиките вече не носят актуална информация, но въпреки това стават за да се види, че афилиейт програмата работи.

Най-ценното което можеш да научиш от този форум е, че съществуват афилиейт програми, чрез които можеш да продаваш продукти срещу комисионна.

Точно и не само за програми от списъка на форума може да научиш , защото админите не са спрели никой , който има информация за други видове добри афилиейт програми , да пише и да сподели опит , като в същото време не се търпят никакви спамове и скамове.

Да то това е най-ценното качество на форума че SPAM-а не се толерира аз лично от практиката си с форуми съм си изградил мнение че SPAM е най-дразнещото нещо в онлайн комуникацията дори не говоря конкретно за форуми а като цяло e-mail , чатове , лични съобщения , SMS-и т.н.
За SCAM сайтовете е ясно че всички сме единни в мнението си , колкото по-малко толкова по-добре и защото лично аз възприемам този форум много на сериозно се дразня когато се предлагат някакви uploadbox-ове и подобни да някои може и да плащат но според мен всичко е ден до пладне и ако считаме форума за реномиран темите от към подобни предложения за печалба онлайн би трябвало да отиват в Кофа или специална тема тип ала "Малко за разтоварване" нещо от сорта. Не искам с това мое мнение да бъда разбран погрешно нито се опитвам да ви поучавам , нито съм в състояние да го направя , най-малкото че се уча от вас но изказвам мнение което ми се струва че би било от полза , ако пък не отворен съм да търпя критики и няма да навлизам в излишни спорове. Мерси на отговорилите , хубавото е че мненията са компетентни и не идват от случайни хора , вероятно точно това целях.

Горе