Synthetic
Active Member
Здравейте. От близо седмица прехвърлям съдържанието от стария си блоггер блог към новия си wordpress, както съответно и от стария blogger домейн редиректнах към новия ми домейн, който е на WP. Нямам много опит в дизайнерството ( да не кажа почти никакъв ) и някак си не ми харесва самия изглед на новия блог. Искам да изглежда по стилен и някак си по-разчупен, като визия. Надявам се, че повечето от Вас ще ми предложат различни варианти/комбинации, относно как да направя блога си по-атрактивен, като изглед. Може дори и SEO съвети/забележки, макар че по тази част съм по-на "ТИ".. Дали да е логото, дали е да е друг темплейт + custom едит. Причината да го прехвърля на нов собствен домейн и WP блог е , че по-този всичко ще изглежда по-професионално.
Адрес на блога - www.TiredProfessor.com
На стария блогерски блог успях да го изкача на 1-во място в Google за думата психология, сега след редиректна и прехвърлянето на статиите падна драстично, но се надявам, че отново ще изкачи топ-а след време. Статиите в блога ми са на мои, както и на мои познати, които учат психология. Имам още около 200 статии под формата на word файлове, които все още не са публикувани.
Благодаря предварително
Поздрави
Адрес на блога - www.TiredProfessor.com
На стария блогерски блог успях да го изкача на 1-во място в Google за думата психология, сега след редиректна и прехвърлянето на статиите падна драстично, но се надявам, че отново ще изкачи топ-а след време. Статиите в блога ми са на мои, както и на мои познати, които учат психология. Имам още около 200 статии под формата на word файлове, които все още не са публикувани.
Благодаря предварително
Поздрави