От: Верен към Герб!
На работа ходех редовно до преди 4 години. Дотогава където и да съм работила заплатата не ми стигаше. Последното ми работно място беше много атрактивно, добра фирма, добър офис в центъра на София, добри колеги и ей такива подобни глупости, но дори тогава не взимах повече от 450 лв. От както Герб са на власт слава богу сама си изкарвам всичко, добре съм си и не ми налага да се замислям за мизерната заплата, която си е от край време по един и същи начин, без значение кой е на власт.
Не съм фен на нито една партия, всичките се изредиха без Атака и никой не е направил кой знае какво. Единствените неща, които пряко ми улесняват живота в момента са метрото, слава богу магистралата Люлин - Перник (че преди това беше едно обикаляне и приключение...) и новата зала (уважавам спорта на макс). Следващият път дори мога да гласувам. Жалко, че досега останалите не направиха нещо, което пряко да улесни по някакъв начин живота ми, напротив все едно и също си беше.
Техническо образование, сертификати, тапии +...
Няколко завода в промишлената част на града.
Работа по професията. Най-млад в колектива, единствен на Ти що годе с комповете - Мониторинги, ПДФ-и със схеми - нещо непознато на колегите... (бяхме 2-ма по спец., и около 20 електричари и механици).
От никой помощ, което ще рече механика, ел., газове, заварки ЦО2, ел.дъгово +++
Раб. време: Пон. до Петък 09:00/18:00 затворен в заводчето - затворчето както си го наричах. В почивното време + нощите - Постоянно на повикване, така и не ми се осребри и една бележка от такситата... Да не говорим за 42 часовата смяна без ядене в почивните ми дни поради авария - НЯМА поощрения.
Няма инвентар, нито база за работилница - Преобличахме се в еба*и мръсотията и студ - Няма къде да се оплачиш, тъй като си плащат добре на всички + одитите.
По Бунак ТВ обаче рекламите на готовия продукт, винаги са били на Евро ниво... Евро, нали се с Европа сравняваме.
Да не казвам че и няколко 15 мин. реклами като мини филчета се облъчваха срещу зрителите. Фирмата в телевизора изглежда - Уоу...
А откак Герб се появиха, заплатата от 750 лева пада 3 пъти заради тях, и веднъж заради работодателя, започнаха и глоби за това че работиш...
4 години на вятъра!!! Нямаш време, нямаш пари ама иначе щастлив - Работиш...
Да не говорим че е невъзможно да учиш май в БГ докато работиш... такава е системата че и в личното ти време си контролиран.
Ух, пепел ти на устата. Дано Атака не видят власт никога.
Там ще е чудо...
Те не знаят какво да я правят тая власт, добре са си в момента. Смучат авоари и поддържат лек огън, колкото да не ги изритат, и да имат малко гласове.
Екстра си им е по партийните сбирилници, хапване пийване, някоя екскурзиийка.
Политиката им куца доста, ползват жокери от миналото с пикантни подправки за настоящето.
И доста често си измислят врагове, ей така да се направят на интересни по медиите.