Здравейте не бях активен последните месеци, тъй като нямах тази възможност. Темата вече не е активна, а номерата, които използвах повече не се поддържат, също така от Фейсбук зачестиха проверките и затягат още повече контрола върху профилите, така че профили, ако продавам за в бъдеще, те ще бъдат само с РЕАЛНИ номера, до които имам достъп на 100% процента, всичко друго вече се обезсмисля, също така като информация за тези, които се интересуват или на които съм причинил неудобство, за което се извинявам много, ще кажа, че е добре да правите профили на РЕАЛНИ хора, които срещу заплащане да ви предоставят някакви данни като снимки, дата на раждане и т.н и възможността да потвърдят профила с ЛК при нужда, ако ще се прави някакъв бизнес през Фейсбук. В противен случай рискувате да изгорите и риска става все по-висок с всеки изминал ден. Прекалено много узря тази социална мрежа и се убедих лично как за няколко месеца нещата стават все затегнати с всеки изминал ден.
Някои биха се съгласили с мен, други не, но в близкото бъдеще ще бъдат ликвидирани още много други профили и цялото упражнение ще се обезсмисли, единствения начин е да се ползват профили на реални хора, всичко останало скоро ще остане в историята като много други неща.
Поздрави!