SS_BOY Member 17 Октомври 2008 #81 От: Вече не си говорим... А още по-забавно е на следващия ден като разправяш на пияните за изцепките им а те милите не помнят та чак срам ги хваща
От: Вече не си говорим... А още по-забавно е на следващия ден като разправяш на пияните за изцепките им а те милите не помнят та чак срам ги хваща
AxCx New Member 17 Октомври 2008 #82 От: Вече не си говорим... Аааа супер досадно е даже да си трезвен сред пияни :d В "51 щат" имаше някакъв лаф от рода "Не можеш да живееш в тая лудница без да се друсаш ..."
От: Вече не си говорим... Аааа супер досадно е даже да си трезвен сред пияни :d В "51 щат" имаше някакъв лаф от рода "Не можеш да живееш в тая лудница без да се друсаш ..."
S Sammy Well-Known Member 20 Октомври 2008 #84 От: Вече не си говорим... Мразя мангалите, днеска ме ограбиха...
Blinky Owner 20 Октомври 2008 #85 От: Вече не си говорим... Sammy каза: Мразя мангалите, днеска ме ограбиха... Увеличете... Как бе бате? И къде? Шибаняци...:twisted:
От: Вече не си говорим... Sammy каза: Мразя мангалите, днеска ме ограбиха... Увеличете... Как бе бате? И къде? Шибаняци...:twisted:
delta_force Active Member 20 Октомври 2008 #86 От: Вече не си говорим... Sammy каза: Мразя мангалите, днеска ме ограбиха... Увеличете... Кой са тея путки майни деба путката майна и пинделите деба...:twisted::twisted::twisted::twisted:
От: Вече не си говорим... Sammy каза: Мразя мангалите, днеска ме ограбиха... Увеличете... Кой са тея путки майни деба путката майна и пинделите деба...:twisted::twisted::twisted::twisted:
S Sammy Well-Known Member 20 Октомври 2008 #87 От: Вече не си говорим... В центъра на софия до женския пазар... на братя миладинови...