ktomov
Premium
От: Вече съм в медиите хахахаахаха
Позволих си да изкоментирам въпросната статийка.
Предлагам да я популяризираме в свежо за да видят повече хора, как се прави ПР на гърба на направен вече ПР.
Едит: Сега забелязвам, че коментара ми не се вижда. Явно трябва да изчака "модератора" за да бъде показан. Предполагам, че това няма да се случи.
П.П. Само при мен ли бреадкръмпа в началото със заглавието на статията, чупи дизайна и "Радев" не се смества?
П.П.2. Само на мен ли ми се струва, че дискъс плъгина е извън правилния контейнер за коментари и грози много?
Едит2: Както и очаквах, коментара на беше одобрен. Явно този сайт е сред медиите, които не търпят критики, а още по-малко позволяват да се изказват негативни мнения под статиите им. Та коментара беше ей този:
А линка ето този http://en.wikipedia.org/wiki/Spam_(electronic)
Позволих си да изкоментирам въпросната статийка.
Предлагам да я популяризираме в свежо за да видят повече хора, как се прави ПР на гърба на направен вече ПР.
Едит: Сега забелязвам, че коментара ми не се вижда. Явно трябва да изчака "модератора" за да бъде показан. Предполагам, че това няма да се случи.
П.П. Само при мен ли бреадкръмпа в началото със заглавието на статията, чупи дизайна и "Радев" не се смества?
П.П.2. Само на мен ли ми се струва, че дискъс плъгина е извън правилния контейнер за коментари и грози много?
Едит2: Както и очаквах, коментара на беше одобрен. Явно този сайт е сред медиите, които не търпят критики, а още по-малко позволяват да се изказват негативни мнения под статиите им. Та коментара беше ей този:
Код:
Здравейте!
Ще помоля авторката на публикацията да се образова малко и да прочете малко повече за това животно наречено СПАМ, като кликне на връзката от използвания в случея прякор от мен.
Това, че сте били приятели във фейсбук, или че е харесал статия или две по никакъв начин не ви позволява да изпращате СПАМ съобщения.
Това, че вашият сайт има по-голяма популярност от неговия личен блог или факта, че имате повече "фенове" на страницата ви, не ви оправдава в разпращането на подобни съобщения, които се маркират като непожелани такива.
Смея да твърдя, че колегата Радев е напълно прав и има право да публикува подобна статия що се отнася до направеното от вас.
В началото на статията си говорите за приятелство. Ще ме прощавате, но колко добри приятели сте с хора, които в един обикновен чат използват "Ви"? Въпроса е реторичен.
Като заключение - не случайно използвам несъщестуващ имейл, защото в противен случей ще рискувам да получа две-три писъмца от вас с това какви промени правите по страницата си или пък тази във фейсбук.
Що се отнася до завистливя ви коментар относно факта, че публикацията е станала "свежа", какво да кажа, явно има и други хора които мисля като г-н Радев и именно поради този факт са гласували в svejo.net за статията му.
Хайде със здраве.
Последно редактирано: