От: Взимане на общинска земя под наем ?
Въй от кой град си в СФ още не съм виждал чак такива вандали от време на време палят коли за спорта ама кво ?
А това с вендинг машината за цигари не е ли незаконно все пак и деца могат да си купят не че не си купуват от магазините ама не знам..
За алкохол не съм виждал, но за цигари съм. Щом има значи може. Аз обаче на твое място много бих си помислил дали наистина искам да влизам в този филм конкретно. 1 машина ако има 20 марки цигари х 1 стек от всеки са ти 200 кутии, които са средно по 5лв. Не знам как ще я обезопасиш, къде точно ще я сложиш та да не я думнат...А ако стане, повярвай много ще боли. Знаеш, че дроджери не липсват и щом на кафе машините за по 10-20лв на стотинки посягат...
Ей го тая сутрин на паркинга на блока 5 коли с потрошени прозорци и изкъртени с щанга капаци, нарязани кабели...нищо не са взели от никъде. Ей така за спорта някой олигомайфренд е вършал та да се прай пред бръмчалките на играч после като разказва...
Въй от кой град си в СФ още не съм виждал чак такива вандали от време на време палят коли за спорта ама кво ?
А това с вендинг машината за цигари не е ли незаконно все пак и деца могат да си купят не че не си купуват от магазините ама не знам..