блекбушове и курви не ми трябват, говоря сериозно.Ще те финансирам за една курва и един блек буш, че много си се напрегнал последно време. Трябва ти малко да улабиш, че както си тръгнал ще изпаткаш съвсем...
блекбушове и курви не ми трябват, говоря сериозно.
репресиран и ли депресиран, това е въпросаМи стой си депресиран тогава
Абе, ако взема кардинално решение, да стана монах, ще ме финансирате ли да възобновя дадено селце, защото доста финанси ще глътне това?
Добре де, и за теб поздрав пускам - мърша.
Добре де, пян съм на свиня, как винаги ме усещате, не разбирам
Да мога, с любов и лична показност.В състояние ли си да обясниш как се възстановяват села, па било и с много пари?
С много труд и любов всичко се постига, не се шегувам.
Земя има по цялата България благодатна, какви ни пречи да прекопаем половин декар, да си отгледаме картофи, доматки.. Мързели с айфоните в ръка, реват, че няма какво да ядат...Така може да говори само силно опиянен човек. С много труд и любов не се възстановяват села, а се отглеждат домати. Как ще вдигнеш на крака село с население 50 бабички и старци на кръст. Какво можеш да направиш, за да се заселят млади хора, щото без тях няма живот? Как ще се препитават? Какъв културен живот ще им предложиш? С какво ще привлечеш нови жители?
Биарката се оказа поредната мърша, гледаща си за своя задник да угоди.
Виж са ,моя съсед е ветеринарен лекар . За 20 бона взе 200 декара в с.Кошарево /40км от София/ за 4-5 години направи яката ферма и сега бабите и дядовците в селото бачкат за него. Така че имаш ли желание не ти трябват много пари.Отвори обявите за Трънско и гледаи , има цели села дет се продават за няколко хиляди с къщи земи и кметството направо ,ама желаещи няма.бе, ако взема кардинално решение, да стана монах, ще ме финансирате ли да възобновя дадено селце, защото доста финанси ще глътне това?
Курви и алкохол не ми трябват. Това че си си угодил на заднига, само те прави смешенКак така за моя задник!? Аз на теб ти предлагам курви и алкохол, на себе си съм угодил вече...