То да беше само във Виваком проблема. И на другите и е същата помия. Еднакви са всичките , гледат да те хлъзнат с колкото пари могат, важното за тях е да подпишеш договор, обикновено 2 годинки.
Аз съм на друг оператор и няколко дни подред ми звъняха и нахалстваха да си преподписвам договора за още 2 години и искат да си дам съгласието по телефона, убеждават ме, че това било достатъчно
. На всичкото отгоре и лъжат като дърти цигани, нещастници мръсни. Казват ми, че, ако не го продължа таксата ми се вдига, а ще използвам същият пакет за разговори и интернет и затова за тези повечето пари щели да ми дадат 19 000 МБ интернет, демек ще ги плащам тея пари, не може да остана на 25 лв, 31 лв стават така или иначе. То добре ама договора ми изтича октомври месец. А те ми звъняха февруари. Явно ме мислят за балък, че незнам кога ми свършва договора. Казах им, че са мошеници и повече не ме потърсиха.
Преди да мина към тия олигофрени пак, бях на БоБ, по-малката им фирма, 15 лв такса на месец без договор, месец за месец и то в продължение на много години. Еми махнаха ги, направиха всичко, че да минеш на договор, спряха роуминга на БоБ и така нататък.
От доста години на Глобул ( Теленор сега) не съм бил. Чудя се дали да не ги пробвам тях пак, то е ясно, че ще се въртиме между тия 3те оператора.