fifi
Well-Known Member
Имам карта на Виваком от 2 години. Договора изтече, но са го подновили автоматично и не желаят да го прекратят. Казаха, че съм имала да внасям 15лв такса и трябва да ги внеса, за да мога да прекратя сметката. направих го, но уви, резултат никакъв. Сега отивам и ми казват, че трябва да внеса 30лв - такса за 2 месеца иначе не могат да ми прекратят договора. Внесени! Сега ми казват, че трябва да ида след 2 часа точно в магазина, откъдето взех картите, за да ми прекратят договора, в другия където платих, не искат.
Въпроса ми е: Ако пак решат да ме мотат, имам ли право да изискам копие от договора, извлечения от месечните си сметки за 2 години и някакъв договор, където пише, че автоматично се подновява договор и т.н. Тоест, как предлагате да процедирам, за да се отърва още тази вечер от БОКЛУЦИТЕ ВИВАКОМ?
Въпроса ми е: Ако пак решат да ме мотат, имам ли право да изискам копие от договора, извлечения от месечните си сметки за 2 години и някакъв договор, където пише, че автоматично се подновява договор и т.н. Тоест, как предлагате да процедирам, за да се отърва още тази вечер от БОКЛУЦИТЕ ВИВАКОМ?