Вивател уби рибата с динамит такса от 14.99лв

От: Вивател уби рибата с динамит такса от 14.99лв

Минах на Виваком от Теленор. 30 лв / месец за 2000 мин към всички и 10 ГБ интернет на бърза скорост.

не искам да ги хваля но за сега за мен са най-добрите и аз хванах промоцията им срещу нова година за 30 лв и съм много доволен, реших си всички проблеми с мъкне нето на два телефона и сега мъкна само Samsung Note 4 и по цял ден вися в нета без да ми пука за МБ

От: От: Вивател уби рибата с динамит такса от 14.99лв

мой познат има магазин а не аз трябва да отговаряш на определени условия

айде, сега баба му, не бил той...
отвори това и ми кажи къде в сайта на виваком пише за франчайз -
https://www.google.bg/search?q=site:vivacom.bg+франчайз
https://www.google.bg/search?q=site:vivacom.bg+franchising

не знам... за идиоти ли ни вземаш?

айде, сега баба му, не бил той...
отвори това и ми кажи къде в сайта на виваком пише за франчайз -
https://www.google.bg/search?q=site:vivacom.bg+франчайз
https://www.google.bg/search?q=site:vivacom.bg+franchising

не знам... за идиоти ли ни вземаш?

голямо село си определено
прочети още по темата
напиши си домашното
подсказка хенди

голямо село си определено
прочети още по темата
напиши си домашното
подсказка хенди

НАЛИ на виваком бе, глупак малоумен????????? (хенди е партньор на мтел...)

При търсенето на - site:handy.bg franchising - не бяха открити съответстващи документи.
При търсенето на - site:handy.bg франчайз - не бяха открити съответстващи документи.

Ти се подготвяй преди да лъжеш..защото ставаш смешен

От: От: От: Вивател уби рибата с динамит такса от 14.99лв

Ако с такова усърдие с което преследваш Леосни работеше досега да си милионер.

прочети си домашното пак

специално за теб теленор днес пуснаха за 15 лв-1000мин и4гб нет
чакаме мтел или боб да отговорят

прочети си домашното пак

специално за теб теленор днес пуснаха за 15 лв-1000мин и4гб нет
чакаме мтел или боб да отговорят

идиот прост, ти не си си написал домашното защото се изказваш винаги неподготвен - знаеш ли как се нарича човек който говори без да знае?

Чакам да ми кажеш какъв магазин има "ИЗМИСЛЕНИЯ ти приятел" :) (като малките деца си)
но ти си брутален в лъжите и всеки мръсен мангал би ти завидял на упоритостта

прочети за ефектът на Дънинг-Крюгер, те са изследвали някой глупав индивид като теб и са стигнали до заключението, че колкото един човек е по-прост, толкова повече си вярва :shock:
и преди някой да е пуснал тема, че си иска Тато, да види живия пример в твое лице и доказателство, че и тогава са се раждали и оставали за цял живот прости много народ

Последно редактирано:

Мерси леонсио, днес отивам да се възползвам от офертата

Супер, като им казах, че минавам от глобул при тях и ми дадоха ТВ за 8 лева на месец. Тв-то ще е за баба ми, досега даваше по 15 на месец на булсатком и през ден ми звъни да пита защо няма скат.

bravo :D за твто

Нотре ваше отлившество дори в отдела по инсталацията на саттв на вивата няма да те приемат

Тия ше се изтрепят... Сега Ментел трябва да пуснат 1001 минути и 5000MB интернет

Тия ше се изтрепят... Сега Ментел трябва да пуснат 1001 минути и 5000MB интернет

Ей аз пък как се прецаках .... за 15лв 150 минути към всички и 150мб бърз интернет ... а тука какви хубави оферти има ... :cry:

Ей аз пък как се прецаках .... за 15лв 150 минути към всички и 150мб бърз интернет ... а тука какви хубави оферти има ... :cry:

прекратяваш си договора с 6месеца неустойка
след май месец е 3 месеца неустойка

@ leonssss какъв франчайс имаш, че и аз се интересувам от нещо подобно

мой познат има магазин а не аз трябва да отговаряш на определени условия

аз си чакам... знам, че няма да го дочакам, затова съм готов да се обзаложа ОТНОВО

Добре бе, защо си се заял така с леноссссссс?
аз си чакам... знам, че няма да го дочакам, затова съм готов да се обзаложа ОТНОВО

Принца на отливите е ядосан, защото не му показах лагуната на удоволствията, а аз съм му дал жокер да следва полярната звезда.Но неукия пират Нотран, който се лута по южните географски ширини не знае, че полярната звезда е видима само в северното полукълбо.:lol:

прекратяваш си договора с 6месеца неустойка
след май месец е 3 месеца неустойка
Значи чакам до май месец и прекратявам договора който съм го сключил през 2014 май месец за 2 години до 2016 май месец и плащам само 3 месеца неустойка така ли ?

Значи чакам до май месец и прекратявам договора който съм го сключил през 2014 май месец за 2 години до 2016 май месец и плащам само 3 месеца неустойка така ли ?

БТК ще намали неустойките при прекратяване на договор по желание на потребителя. От телекома обявиха, че ще начисляват максимум до три месечни такси независимо от това дали контрактът е за една или две години. Това ще се случи на два етапа, защото според компанията е необходимо технологично време да се направят съответните изменения в софтуерната система и начина на водене на счетоводство.
Първият започва от 13 януари 2015 г. и предвижда максималната неустойка да бъде до шест месеца, а втората - от 1 май , откогато начислените такси ще бъдат до размера на три месечни. Абонатите ще трябва да възстановят използваните отстъпки при подписаните дългосрочни договори, както и субсидии, предоставени за закупени устройства, уточняват от БТК.

И аз искам жокер за франчайса, ако е удобно тука или на ЛС

Горе