webselo.com
Active Member
Ваш,
Кирил Йовев
#webselo
Не си оправил произношението на буквичката ''Л'', Кико и пак вмъкна лекинко съюза ''ауа''.
Любопитно ми е, защо реши да наблегнеш на влогването, а загърби добрия стар блогинг? Имаш добри идеи и добър изказ, но нямаш ораторски способности. Не всеки е роден оратор, а това е нещо, което не се учи. Има хора, които винаги грабват интереса, дори когато говорят пълни простотии и такива, които казват много умни неща, но никой не ги слуша, защото аудиторията, отегчена са се е разбягала. Все пак успех.
Тъй като темата е в офтопик раздела, подкрепям мнението на Нанди относно ораторските способности на автора.
Във Фийвър има страхотна (българска) мадама, която би привлякла вниманието на аудиторията по всички параграфи:
Отегчила си се твърде рано. И така си пропуснала едно страшно неловко намигане в края на видеоклипа.
Голяма ГЛУПОСТ е това видео!!!Хората са измислили топлата вода няма защо ти да им правиш видео.Вземи и си уплътни времето в четене вместо да правиш видеа и да ни губиш времето.
Не знам какво да кажа - че Йовев е като нея, или че тя е като него...има страхотна (българска) мадама
Да не ходиш на уроци при Вальо Миков?Привет, Нанди, благодаря за "л"-то. Още на 7.8. (записал съм в графика) ще предприема нещо конкретно по този въпрос
Ето това е разликата между Дъстин Хофман и Вежди Рашидов.@Вискяр Градинаров - няма да се правя на който не съм. Това съм аз. Ако тези видеа не ти харесват, няма проблем - просто не си моя таргет. Гледай видеа на други хора, и така.
Попитах, понеже у мен възникна логичният въпрос: толкова ли нямаше кой от екипа да те замести, та се стигна до такова физическо и психическо напрежение в рамките на един ден? Визирам споделеното от теб във видеото.@nandibandi[/USER]. Постоянният екип сме петима души - във вторник може би ще станем шестима (възлагам големи надежди на едно момче от града, да видим...).
Отново си противоречиш, щом от този проекти ти е станало зле, а от дневната работа за развитието на бизнеса ти не, то това означава пълно противоречие - това че ти е станало зле е шоково състояние спрямо дневните ти дейности, шоковото състояние е еднократен процес, а не бавен и многослоен. Като цяло не разбирам защо правиш противоречиво видео, в което спрямо действията и думите ти личи пълен оксиморон.@blackout8 - къде видя еднократен и експанзивен проект? Не разбирам за какво говориш.
Също така, не забравяй, че "бавен" и "бърз" са субективни усещания. За Шумахер "бавен" е едно, за пилота на изтребител - съвсем друго. И да, привърженик съм на разбирането всичко да става спокойно и без излишно напрежение. В момента точно с такова темпо движа проекта.
Впрочем, видеото е, за да си вземеш ценното от него, за теб самия. Ако си видял някакво противоречие и си се сепнал, че противоречията биха ти попречили - чудесно. И все пак - тук няма нищо еднократно.
Спокойна вечер.