Здравейте бих искал да знам какво мислите за новият ми (първи) блог на тема политика , кажете какво мислите какво да направя друго , и според вас дали ще има хора които ще изпращат пари http://partiq-na-naroda.blogspot.com/
...и според вас дали ще има хора които ще изпращат пари
ами какво да правя нямам си сайт, единственото което ми остава е блогът
след тва заглавие трудно може се очаква нещо сериозно ама
начи сте сериозни а не извадихте 15 лв за домейн? и още 5 лв месечно за хостинг?
платформата я зачетох и само се запитах имате ли идея тез пари отде ще дойдат ама кат скролнах и видях "Ако Удобрявате исканията ни..." ми мина мерака изобщо да се задълбочавам
има някои откровени глупости, честно - срам ме фаща като го чета
какво му е на заглавието
можеш ли да ми покажеш грешка?
Ако удобрявате исканията ни, и мисля че всеки един от вас би трябвало да ги одобри, въпросът обаче тук е не дали ги одобрява, а дали могът да се изпълнят , Да може, заедно със вашата духовна и финансова подкрепа !
А ти ми покажи и едно правилно, грамотно написано изречение!
Еле пък това... пращи от грамотност, ясна и чиста мисъл, от правопис, направо трябва да влезе в учебниците и да се изучава в училище!
еми направи си баси
това в момента прилича на нещо скалъпено за половин час и чиято цел е само да обере някакви дарения
платформата е меко казано повърхностна щото има някакви празни глупости без грам загатване на основния въпрос "КАК". ако искаш мога да ти изредя хиляда точки с подобни пожелания които обаче не дават никаква идея КАК ще се случи това
не знам какъв екип сте зад тая партия ама всичко е меко казано несериозно, много меко казано, ама много
? майтап си правиш нали?
ВИЩТЕ - ти такваз дума в българския език ако знаеш моля ти се посочи ми значението и в тълковния речник
А ти ми покажи и едно правилно, грамотно написано изречение!
Еле пък това... пращи от грамотност, ясна и чиста мисъл, от правопис, направо трябва да влезе в учебниците и да се изучава в училище!