krasimir_770
New Member
От: Включете се да спретнем една хубава google бомба!
И аз знам за идентичен случай, само че момчето беше син на някакъв депутат от ГЕРБ. Всичко се потули и момчето пак си кара, а вие дръжте ГЕРБ във властта. И то такива случи като на този платен драскач, дето не знае точно чии син е може всеки да си измисли! Сина може да е от НДСВ, от ДПС от Атака. Малко повече мисъл вкарай, някой име цитирай, не така посно, затова ли пари получаваш!
Ето и един пресен случай:
на един познат братовчед му преди 2 месеца си кара с жена си из Бургас, изведнъж изскача джип в насрещното с бясна скорост и ги размазва. Той - на място, жената оцелява, а детето не е било в колата като по чудо.
От джипа - излиза пишлемето - син на някакъв там политик от БСП и без да погледне как са хората директно почва да звъни телефони.
Почти целия град е на БСП, съответно изведнъж се намират "свидетели" как виновен е загиналия, всички съдии в града си правят отбой и момичето се очаква да се откаже да свидетелства.
Ето един хубав, показателен случай - а вие спретвайте бомби на ГЕРБ, че да върнете тия във властта.
И аз знам за идентичен случай, само че момчето беше син на някакъв депутат от ГЕРБ. Всичко се потули и момчето пак си кара, а вие дръжте ГЕРБ във властта. И то такива случи като на този платен драскач, дето не знае точно чии син е може всеки да си измисли! Сина може да е от НДСВ, от ДПС от Атака. Малко повече мисъл вкарай, някой име цитирай, не така посно, затова ли пари получаваш!