Включете се да спретнем една хубава google бомба!

От: Включете се да спретнем една хубава google бомба!

Ето и един пресен случай:

на един познат братовчед му преди 2 месеца си кара с жена си из Бургас, изведнъж изскача джип в насрещното с бясна скорост и ги размазва. Той - на място, жената оцелява, а детето не е било в колата като по чудо.
От джипа - излиза пишлемето - син на някакъв там политик от БСП и без да погледне как са хората директно почва да звъни телефони.
Почти целия град е на БСП, съответно изведнъж се намират "свидетели" как виновен е загиналия, всички съдии в града си правят отбой и момичето се очаква да се откаже да свидетелства.

Ето един хубав, показателен случай - а вие спретвайте бомби на ГЕРБ, че да върнете тия във властта.

И аз знам за идентичен случай, само че момчето беше син на някакъв депутат от ГЕРБ. Всичко се потули и момчето пак си кара, а вие дръжте ГЕРБ във властта. И то такива случи като на този платен драскач, дето не знае точно чии син е може всеки да си измисли! Сина може да е от НДСВ, от ДПС от Атака. Малко повече мисъл вкарай, някой име цитирай, не така посно, затова ли пари получаваш!

Арее БСПто, аз немога да кажа нещо за партията-хранилка без да ми скочиш, а? :)

Както може би се досещаш не бих си измислял за такова нещо...

Не ти просто направи един преразказ по картинка, затова. Иначе искрено се надявам да не си измисляш, но вие бандюгите от герб сте си опасни ...

Преразказ по картинка правя, понеже не съм разследващ орган. Затова предавам това, което съм чул от роднините на загиналия.
Не случайно махнах всички конкретики от поста, че да остане само поуката за това в какво живеем, иначе ще трябва да доказвам.

Никой не карам да вярва, още по-малко пък хора от електората на тая измет. Компренде?

И да отговорим на репутацията "Абе не ми приличаш на гербаджия, май си атакист? Или?"
- За атака не съм гласувал досега, преди гласувах за Кошлуков, последния път за сините и за следващия път най-вероятно ще е ГЕРБ (ако не се намери някой по-читав).

А къде са блогерите дето си правиха страшен линкбайт, трафик, свежи статии и т.н.. като писаха статии за Мануела Горсова и максим стависки донапреди.

Горе