Millionaire
Member
Здравейте колеги, имам офлайн бизнес с внос на автомобили от Европа! Наскоро партньора ми, който ги внасяше прекрати дейността си и започнах да търся нов партньор, свързах се с въпросните господа от коли.net дадох им връзка към автомобил от Австрия, който се продаваше, за да се свържат с човека и да го закупят, като в последствие ми казват, че автомобила се продавал на части, и веднага след това обявата където видях автомобила беше свалена, имах запазени данните на продавача, затова помолих мой приятел, който знае езика да се свърже със собственика, той му се обади и човека каза, че автомобила туко-що е бил продаден !!! Автомобила беше наистина страшно изгоден, много рядко се срещат подобни екземпляри, не се учудвам, че са го прибрали за себе си, но е много некоректно от тяхна страна.... Затова ако тук има колеги, които се занимават с внос на автомобили, или някой реши да ползва услугите им - ВНИМАВАЙТЕ, ако автомобила си заслужава, те ще го вземат за себе си, ще ви донесат автомобил, само ако е боклук и няма стойност. Тотално съм разочарован... явно човек трябва да си върши всичката работа сам, защото в днешно време не останаха коректни партньори, никой не мисли за дългосрочно партньорство и колко по-плодотворно е то, всеки гледа как да те пре*бе и да изкара 500-1000 лева повече днес и не мисли за утре, но здраве да е. Просто имайте едно на ум колеги, защото чувството е много гадно!! А, тези дано с 1000те лева повече, които ще изкарат им пожелавам да не им стигнат да си покриват глоби и разходи, дано всеки ден им се чупят бусовете и да не се отърват от глоби!!