Здравейте,видях поста ви,че ако някои се интересува от дрехи на едро от Турция може да ви пише.Аз конкретно се занимавам с онлайн търговия на дамски дрехи (рокли,панталони,ризи,поли и т.н) и от доста време търся подходящо място за зареждане ,а и като цяло харесвам турските стоки като вид и качество и са за предпочитане от китайските.Ако е възможно,свържете се с мен на имейл адрес [email protected] ,за да обсъдим по-подробно евентуална съвместна работа.Благодаря Ви предварително!Някой ако се интересува от дрехи на едро от Турция да ми пише.
Здравейте,Някой ако се интересува от дрехи на едро от Турция да ми пише.
Здравейте, аз се интересувам от дамски дрехи на едро. Моля да се свържете с мен на : [email protected]Някой ако се интересува от дрехи на едро от Турция да ми пише.
Аз се интересувам.пиши миНякой ако се интересува от дрехи на едро от Турция да ми пише.
Можели малко информацияНякой ако се интересува от дрехи на едро от Турция да ми пише.
Интересувам сеНякой ако се интересува от дрехи на едро от Турция да ми пише.
Интересувам сеНякой ако се интересува от дрехи на едро от Турция да ми пише.
Имам интересНякой ако се интересува от дрехи на едро от Турция да ми пише.
Имам интересЗдравейте,видях поста ви,че ако някои се интересува от дрехи на едро от Турция може да ви пише.Аз конкретно се занимавам с онлайн търговия на дамски дрехи (рокли,панталони,ризи,поли и т.н) и от доста време търся подходящо място за зареждане ,а и като цяло харесвам турските стоки като вид и качество и са за предпочитане от китайските.Ако е възможно,свържете се с мен на имейл адрес [email protected] ,за да обсъдим по-подробно евентуална съвместна работа.Благодаря Ви предварително!
Ако може малко повече информация [email protected]Някой ако се интересува от дрехи на едро от Турция да ми пише.
Някой ако се интересува от дрехи на едро от Турция да ми пише.
Здравейте! Аз се интересувамНякой ако се интересува от дрехи на едро от Турция да ми пише.