Здравейте,от скоро ми направи впечатление че има хора в OLX, които внасят цели палети с продукти върнати от клиенти на големи магазини като Амазон Ибей и тнт. Самите палети съдържат стоики,които са с нарушена опаковка,козметични дефекти,рядко и технически. Внасят се тирове с такива палети,а в самите тях има доста скъпи неща които са супер обезценени.
Интересно ми е как се намират тези палети в Европа,има ли някакви достоверни сайтове или платформи които могат да се използват или някакви известни складове в европа в които тези продавачи се набавят със стока. ?
Ще се радвам някой да ми отговори,а и темата според мен е доста интересна.
Пример: мой приятел купи такъв лот от някакъв продавач от Шумен,който ги внася. Лота му беше 900лв, а реално вътре имаше прахосмукачки на Керхер за 3000.
Интересно ми е как се намират тези палети в Европа,има ли някакви достоверни сайтове или платформи които могат да се използват или някакви известни складове в европа в които тези продавачи се набавят със стока. ?
Ще се радвам някой да ми отговори,а и темата според мен е доста интересна.
Пример: мой приятел купи такъв лот от някакъв продавач от Шумен,който ги внася. Лота му беше 900лв, а реално вътре имаше прахосмукачки на Керхер за 3000.