webstil
Well-Known Member
Доста неща изчетох, но има още много, които не са ми ясни. Досега съм внасял винаги по въздух, но вече май ще има по-обемни пратки и не ми е толкова изгодно. Знам, че тук има много хора, които внасят на групаж или пък цели контейнери, затова създавам тази тема с надеждата някой да ми сподели малко информация, пък било и срещу заплащане.
1) Има ли минимално количество обем или килограми да се включиш в поделянето на контейнера? Много съм далече от цял.
2) Колко и дали излиза изгодно? Дали ако примерно имам 120 кг. чанти ще ми е по-евтино от доставка по въздух и дали колкото повече неща имам, излиза все по-евтино?
3) Коя българска фирма да търся като посредник и спедитор? Предложения?
4) Китаеца каза, че може да изпрати стоката ми до мой агент, този агент трябва да получи стоката ми от различни търговци и да я събере в контейнера, това ли му е основната функция?
1) Има ли минимално количество обем или килограми да се включиш в поделянето на контейнера? Много съм далече от цял.
2) Колко и дали излиза изгодно? Дали ако примерно имам 120 кг. чанти ще ми е по-евтино от доставка по въздух и дали колкото повече неща имам, излиза все по-евтино?
3) Коя българска фирма да търся като посредник и спедитор? Предложения?
4) Китаеца каза, че може да изпрати стоката ми до мой агент, този агент трябва да получи стоката ми от различни търговци и да я събере в контейнера, това ли му е основната функция?