Хвани прочети темата накъде извървя, че ти май не си я прочел цялата. Станишев го натиснаха от Америка и подписа само за базите, и тука го опреквам, Станишев поне е човек, който може да си взема поуки, това се е доказало с времето, Станишев подписа само базите, а не е викал америка да имат постоянно присъствие. И тоя подпис реално няма значение на Станишев, защото други на вкараха в НАТО / ООН и то влезем ли 1 път там - и 100 подписа Станишката да откаже да подпише - ще ядеш рязания кур.
Да бъдат смачкани ли? Ти си някой да те хване и да ти хвърли един бой, ама много хубав. А за ГЕРБ - да не съм излъгал? И ако искат да смачкват социалистически и комунистически "мекерета" - да го кажат в очите, а не да пращат войски, като че ли се грижат за сигурността ми, а същевременно искат да ме "смачкат" както ти сам се изрази.
Давай им всяка година по 800 милиона помощи и да ти извиват ръцете да и купуваме 2ра употреба военна техника и си мисли, че ти мислят доброто - простак такъв.. Другото, което е - те въобще не се опитват да направят това, целта е да вземат пари от тебе и да ти използват територията, ама ти си толкова прост, че няма да го разбереш.