Izida New Member 14 Февруари 2010 #1 Отварям тема, в която да си поискаме прошка един на друг! Нека започнем на нова сметка делата си! Моля, всички колеги, да ми простят за прегрешенията....
Отварям тема, в която да си поискаме прошка един на друг! Нека започнем на нова сметка делата си! Моля, всички колеги, да ми простят за прегрешенията....
S Sammy Well-Known Member 14 Февруари 2010 #2 От: Време е за Прошка И на мен Прегрешенията са ми били с добри намерения
Kirev Active Member 14 Февруари 2010 #3 От: Време е за Прошка Прощавам Ви, на Вас, неразумни люде! За всичките злини що сторихте на светлото ми име А сега сериозно. Наистина прощавам всичко на всички и моля всички, които съм наскърбил по някакъв начин да ми простят.
От: Време е за Прошка Прощавам Ви, на Вас, неразумни люде! За всичките злини що сторихте на светлото ми име А сега сериозно. Наистина прощавам всичко на всички и моля всички, които съм наскърбил по някакъв начин да ми простят.
Moko Well-Known Member 14 Февруари 2010 #4 От: Време е за Прошка И аз прощавам на всички и моля да ми простят всички, които съм засегнал. (с изключение на онова хлапе заядливото )
От: Време е за Прошка И аз прощавам на всички и моля да ми простят всички, които съм засегнал. (с изключение на онова хлапе заядливото )