Да. Ама давай по хард. Виж ги тия какво правят:
Това е иÑÑоÑиÑÑа на двама бÑаÑÑ, коиÑо ÑÑÑÐ³Ð²Ð°Ñ Ð¿Ð¾ ÑÑÑпкиÑе на бÑлгаÑÑкаÑа ÑолклоÑна мÑзика и доÑÑÐ¸Ð³Ð°Ñ Ð´Ð¾ пÑозÑениеÑо, Ñе ÑÑ ÑÑÑбва да бÑде пÑенеÑена в новоÑо ÑилÑдолеÑие, какÑо и да...
youtube.com
Сцепват. Обясняват в прав текст в каква лайнарщина се е превърнала България. Никой не обиждат, казват истината.
Не като техния стил, но малко по-хапливо. Така се привличат посетители. Мекичко, тънко, деликатно... Вече няма място за такива или поне не стават интересни. Оправи си и технически въпросите там и си ти.
Изгледах два три от техните клипове и ми напомниха на мен самия преди петнадесет годинки някъде
С разликата в това, че тогава не правех клипове, сайтове и прочие. Бях патриот и се борех с тези които бяха против народа(тогава си живеех все още на село, и си обичах селото защото там съм израснал). Но след стотици опити, разговори и прочие някак си се обезверих. Народа ни си е овчи колкото и болно да звучи. Тук таме на 10 хиляди души се намират едни стотина дето да са като братята(дейни и борещи се за народа имам предвид), което е малко, имайки предвид мафия, корупция, дилърчета по кварталите и така нататък. Има срещу какво да се борим спор няма, но до като целия народ не се вдигне, нищо, ама абсолютно нищо няма да се промени. Да, няма лошо да се говорят тези неща, но само с разговори..... отново нищо не се променя. Защото да речем ние тук говорим си нали колко е лошо, колко е гадно, колко е нам си какво, но в крайна сметка отново ходим на работа(да не влизам в подробности за какви хора работим), плащаме данъци(с които да храним същите тези на които им се плаща "такса спокойствие" ), и така нататък. Мисълта ми е, че само с приказки не става. Да, може и аз да захапя доста народ от парламент, полиция, армия, здравеопазване(те там само с отзиви за джипита ще сривам), но ще съм поредния от само приказващите и толкова. "Полицията бие" - това има ли някой който не го знае?
Да, не знаех за тези които са били набити директно в заведението, и за онези до колоните преди години, но да очакваш помощ, разбиране, адекватност от полицията.......
Един мой братовчет стана полицай, преди това си беше читав човек, след това постоянно червени очи, разширени зеници..... сещате се нали? Може много да се говори, има доста материал и теми, но смисъл? Или просто да има още някой който да дава от "Ние сме българи и се гордеем"(ама само на 3ти март)? Последния протест на който ходих, беше миналата година тук в София-та. Трагедия, подигравка, жалка история. Отидох защото към събието в фейса се бяха тагнали към 30к души, че ще бъдат там, тогава си помислих "Ей най - накрая, започва се". А като отидох...... ми то нямаше и 100 диши.....
Все пак надеждите ми не умираха, седях до като един от "големите" патриоти се заяждаше с едни репортери(които нямат вина за това, че управата на телезията е решила да ближе нечий политически задник), седях и до като някакви си там борци рецитираха така сякаш бяха още в комунизма, седях и чаках до край някой поне да каже нещо съществено. Защо аз пък нали не съм поел инициативата? Защото почти цялата паплач която се бе събрала там на онзи измислен протест, бе платена, смисълът да се говори на такива бедни души е никакъв.
Хора от народа - нещо такова имам пред под дейност. Направи ми впечатление и мисля да намеря някой техен магазин, да видя каква им е продукцията и да я пробвам. Та, те не правят протести, не говорят колко е кофти положението в родината ни. Те предлагат българското, а не чуждото(поне такива са ми впечатленията в момента). Такива неща са ни нужни, или цяла България в София на протест, никой да не стъпва на работното си място до като не се изпълнят исканията и така нататък. Но уви, всички които взимат рушвети, всички които вярват, че без скъпоценната си работа няма да оцелеят няма да дойдат на протест, и стигаме отново до заключението, че народа ни си е овчи, защото чака реда си в кланницата без да се съпротивлява и вярва, че това е най - доброто за него. Мъчно ми е и сигурно ще бъда препсуван, но турско робство малко ни е било, и руското също, и сега американското също. Винаги ще служим на нечий интереси(но не и на нашите си), винаги ще сме роби на някого, защото така е по - лесно, по - доходно(за някой), и най - вече, по - удобно за народа, който в случай на робство, няма нужда да мисли, да създава, да брани, пази и почита. В случай на робство, народа винаги има с какво да си изтрие мързеливия задник, което много му харесва.
(много се увлякох)
Благодаря ти за отзива и информацията