ВселенатаTV - нов проект

Харесва ли ви новинарската емисия на ВселенатаTV?

• Общо гласове
    5
По темата с Пипера и Солта :D
Разбира се отново не съм се раздал на сто %, тъй като исках малко да излея, защото ако директно започна..... ще ме баннат от тубата :D Ще се радвам ако дадете отзиви за клипа(като музика, колажи, монтаж). Предварително си казвам, не е кой знае какво :)

Възможно е, но все пак има малко над 4к абонати което не е зле, а и шегите са му добри. Монетизацията винаги ще е проблем за българина. 5лв за час на таро, няма никой, до като беше безплатно с часове не съм спирал да им гледам на таро. Имаше две три клиентки които са си плащали, но 10/15лв къща не храни :D Пък и народа ни си обича на хляба мекото, безплатно, полезно, па ако вземеш и парите да им изкараш на хората те само да си ги похарчат ще е най - най, но не трябва да се бавиш щото........ :D Но ще видим, живот и здраве да е.
прехласваш се по човек който не заслужава.... Ясен Щрудела е лаладжия без грам покритие! Познавам го лично от около 40 години и няма такъв смешен човечец търсещ внимание! Страхлив до безобразие и невероятен интроверт! Това е единствения човек който не контактува с други хора, дори съседи или стари приятели и съученици. Говори сам със себе си! Болен мозък е и ужасно страхлив! Казвал съм му, че клиповете които прави са безсмислени и смешни и той продължава да хейти куцо, кьораво и сакато просто за спорта!

прехласваш се по човек който не заслужава.... Ясен Щрудела е лаладжия без грам покритие! Познавам го лично от около 40 години и няма такъв смешен човечец търсещ внимание! Страхлив до безобразие и невероятен интроверт! Това е единствения човек който не контактува с други хора, дори съседи или стари приятели и съученици. Говори сам със себе си! Болен мозък е и ужасно страхлив! Казвал съм му, че клиповете които прави са безсмислени и смешни и той продължава да хейти куцо, кьораво и сакато просто за спорта!
Предлага комедия, не съм забелязал да има някакви претенции за достоверност или сериозни анализи. А и аз по принцип много харесвам груб и неаргументиран хейт :)

И все пак има някои добри попадения, оригинални идеи и т.н.

ТЛДР: фен съм.

По темата с Пипера и Солта :D
Разбира се отново не съм се раздал на сто %, тъй като исках малко да излея, защото ако директно започна..... ще ме баннат от тубата :D Ще се радвам ако дадете отзиви за клипа(като музика, колажи, монтаж). Предварително си казвам, не е кой знае какво :)

Много е добро за тренировка.
  • Твърде много текст из видеото. На ютуб консуматорите не им се чете. А и много (като мене) само слушат видеата тип "коментар", докато вършат нещо друго.
  • Визуалното разнообразие е твърде голямо. Нямат тематична връзка B-roll сцените.
  • Тъмбнейлите не са ефектни, а са много важни.
  • Твърде дълго е видеото. Добре е да е по-целенасочено и да се фокусира върху една тема само.
ПП: Шортът е супер! Само текстчетата може да са малко по-привлекателни. Иначе е в много правилна посока :D

Много е добро за тренировка.
  • Твърде много текст из видеото. На ютуб консуматорите не им се чете. А и много (като мене) само слушат видеата тип "коментар", докато вършат нещо друго.
  • Визуалното разнообразие е твърде голямо. Нямат тематична връзка B-roll сцените.
  • Тъмбнейлите не са ефектни, а са много важни.
  • Твърде дълго е видеото. Добре е да е по-целенасочено и да се фокусира върху една тема само.
ПП: Шортът е супер! Само текстчетата може да са малко по-привлекателни. Иначе е в много правилна посока :D
Еййййй уцелих посоката баси :D Знаех си аз, че е дългичко, до като му слагах там нещо да се движи(като видео), ми омря коня :D Тъмбнейли? :D Разбрах :D Тук ще трябва да се постарая и да попрегледам защото вече си харесах едно лого и мисля него да си го слагам като начално изображение преди шорта не знам ще видим. Подготвил съм две теми за следващите два епизода, малко по - меки(май), и ще видим на къде ще отвее вятъра. Дали към още по хард или малко да сваля брадвата :D

Малко като за идиоти :D : Тъмбнейла е картинката от която се разбира за какво е видеото нали така? В моя случай тъмбнейл е трябвало да има за всяка тема която подхващам във видеото?

Благодаря ти за отзива и насоките 😇

Последно редактирано:
Доста по - кратък епизод, без излишни неща само една тема. Тъмбнейла е един, но нека наблегнем на това дали да е по - хард, идеално е, или има нужда от омекотяване.... :D

Доста по - кратък епизод, без излишни неща само една тема. Тъмбнейла е един, но нека наблегнем на това дали да е по - хард, идеално е, или има нужда от омекотяване.... :D

2 проблема:
  • Атаките/критиките не са персонални, а са насочени към някаква анонимна сборна група ("хейтърите"). Народът иска конкретика, имена, ЛИЧНА драма и т.н. А и по принцип не мисля че е много целесъобразно да адресираш директно част от аудиторията си. Много по-продуктивно е да насочиш негативната им енергия към трети лица. То не че няма да се върне пак към тебе една част, щото ще се окаже че въпросните трети лица имат фенове сред зрителската маса.
  • Контентът е тип "едиториал", написан от някой като Кеворк Кеворкян, владеещ литературния изказ на малко по-високо ниво. Демек, ТРУДЕН ЗА ХРАНОСМИЛАНЕ Е! Изисква пълното ми внимание.
... а хората гледат/слушат Ютуб видеа с цел РЕЛАКС и ЗАБАВЛЕНИЕ!!! ... а не да си напрягат излишно мозъчните клетки.

... освен ако не е нещо учебно, тюториал и т.н.

Последно редактирано:
2 проблема:
  • Атаките/критиките не са персонални, а са насочени към някаква анонимна сборна група ("хейтърите"). Народът иска конкретика, имена, ЛИЧНА драма и т.н. А и по принцип не мисля че е много целесъобразно да адресираш директно част от аудиторията си. Много по-продуктивно е да насочиш негативната им енергия към трети лица. То не че няма да се върне пак към тебе една част, щото ще се окаже че въпросните трети лица имат фенове сред зрителската маса.
  • Контентът е тип "едиториал", написан от някой като Кеворк Кеворкян, владеещ литературния изказ на малко по-високо ниво. Демек, ТРУДЕН ЗА ХРАНОСМИЛАНЕ Е! Изисква пълното ми внимание.
... а хората по гледат/слушат Ютуб видеа с цел РЕЛАКС и ЗАБАВЛЕНИЕ!!! ... а не да си напрягат излишно мозъчните клетки.

... освен ако не е нещо учебно, тюториал и т.н.
Изкефи ме, ще си взема бележка :D Благодаря ти за отзива 😇
Наръчник за съвременния Мрънкач - Май не е подходящо.... ех.... :D :D :D

П.с(или Пс или ПиСи Пи Си :D ).
Като каза Кеворкян ми дойде идейка за нов подкаст( малко не знам как ще поддържам два подкаста и форум ама..... давай смело :D ). Благодаря за което 😇

Последно редактирано:
Нещо от сорта на "Клашъре, молим те спри да повтаряш купи ми книгата"! :D :D :D Това като заглавие де :D

Тоз човек изкърти :D Та нещо такова ли имаш предвид като лични драми? :D

Нямам търпение да си взема микрофончето бацеййййййй :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Тоз човек изкърти :D Та нещо такова ли имаш предвид като лични драми? :D
Ако мислиш че 13-годишни ще могат да се асоциират с тебе, говориш на техния език, и даже имаш потенциал да им станеш role model - става, що да не става. Но тоя тип видеа са по-скоро за ежедневно фармене на кликове и гледания, СЛЕД като вече имаш аудитория.

А ако си нов и искаш да събираш събскрайбъри, по-подходящо е да правиш видеа за известни (сред таргет аудиторията ти!) хорица. Пример:

hqdefault.jpg

Ако мислиш че 13-годишни ще могат да се асоциират с тебе, говориш на техния език, и даже имаш потенциал да им станеш role model - става, що да не става. Но тоя тип видеа са по-скоро за ежедневно фармене на кликове и гледания, СЛЕД като вече имаш аудитория.

А ако си нов и искаш да събираш събскрайбъри, по-подходящо е да правиш видеа за известни (сред таргет аудиторията ти!) хорица. Пример:

hqdefault.jpg
Сложно бре :D Съвсем нова сфера, ем така ем не така :D Но предизвикателството е прието :D Нека направя още няколко епизода и ще видим 😇 Ще пускам новите неща и тук. Благодаря ти за помоща 😇

И още едно шоу но по - в категория :D

Горе