От: Всичко за DailyClicks
Сега разбирам, че идеята Ви за форумчето е относно другия начин за изкарване на пари.Основавенето на собствен сайт и неговото потребление...... Значи идеята ми е такава, че съм решил да изкарам пари от тези сайтове:"Плащат за клик".Тоест рекламките които гледам са за по 30 секунди.И дават по 1 цент за клик.И понеже Вие сте вътре в нещата, искам Вашето мнение...Аз тук доста ще се постарая да поствам
..Харесвам точно тази енергия която кара хората да се възползват от възможността да изкарат някой и друг лев.И наистина Пари изкарани " с Акъл"..Имам много свободно време в работата.Потърсих тези сайтове и реших да опитам.Аз също притежавам форум в който съм поставил АДСЕНС-а на Гугъл.Така изкарвам и от там.НО защо да не изкарам и от това,че посещавам сайтове които плащат за да им гледаш рекламите.Приятелчета та те дават само по 1 цент на реклама- смешно....Пак се извинявам на моите колеги АДМИНИТЕ ако не пиша кадето трябва..Но аз развих идеята и в момента я прилагам....
И понеже срещнах прекалено добро форумче за тези неща искам да ги споделя.И не само аз да го правя..Нека всеки един от нас сподели тук в WWW PREDPRIEMACH COM : доброто и лошото което е срещнал по пътя за изкарване на парички от нета.А то мили деца е ВЪЗМОЖНО.....
И понеже вече се чуствам в свои води, продължавам с темата напред..
(БЛАГОДАРЕНИЕ НА АДМИНИTE КОИТО ВИНАГИ СЛЕДЯТ ЗА НАШИТЕ ВЪПРОСИ И МНЕНИЯ)...............
Така..Вече казвам за какво иде реч:
Аз лично имам достъп до 30 отдалечени компютъра в моята мрежа.И всеки един от тях си има различно Ай Пи от другите (което е предпоставка, че мога да регистрирам 30 мои акаунта)... Такааа..Решавам Аз, че мога да регистрирам всеки един от тях като мой РЕФЕРАЛ ( на главния ми акаунт) във въпросния сайт..
Казах ли Благодаря на АДМИНИТЕ, че продължават да ме търпят
...
Значи 30 човека на ден гледат рекламките от сайта...
Такаа..За реферал въпросния сайта дава половин цент за реклама...
Един реферал на ден ми донася следното:
60 рекламки х 30 секунди х 0.005цента = 0.30 цента..
Нали така ???
Плюс това всички тези реферали са на мое име.Това означава, че всеки от тях си получава своите 0.60 цента за това, че е гледал рекламките (отделно е това че всеки е донесъл по 30 цента на главния ми акаунт)..
Това прави отделни 30 х 0.60 цента = 18 долара на ден които не смятам към следващата си сметка
Обаче 30 реферала ми донасят по 9 долара на ден...
Месечната ми сметка ще бъде:
= 30 реферала х 9 долара на ден = 270 долара на месец....
И това е само от един сайт.Аз мога да управлявам поне два сайта с месечен доход от 270 долара = 540 долара....
Искам да Ви кажа, че ние не можем да очакваме да си докарваме толкова пари, че утре да си купим Ферарита.....
Но защо да не си докарваме толкова колкото можем..Някой дава ли Ви по 500 долара проста така извън работата...
Мили приятелчета - аз също нямам много доверие на тези сайтове, но мисля да опитам.И знаете ли защо????
Защото не всеки като мен може да си позволи по 30 реферала и то сигурни на ден..Всеки си мисли:
" Абе аз днес гледам рекламки цял ден като луд и тия ми дават по 0.60 цента.Аре бегай си вика всеки..."
Обаче аз си викам защо да не !!!!!
Имам 30 човека - Ще опитам няма как
)))
Ей ще пиша пак и пак доста ( за АДМИНИТЕ )....СУПЕР Е ТУК....
От скоро се реших да опитам всеки начин за изкарване на пари и чета наред и всичко....
Искам да Ви кажа, че от тук научих БЕЗЦЕННИ Съвети за Много от нещата...
Отново Благодаря на Перфектния Тим от Админи на:
WWW PREDPRIEMACH COM . Заставам зад Вас мили приятелчета и с колкото мога ще Ви подкрепям със форумчето...
Ние няма какво да загубим - Можем само да спечелим с това, че знаем какво правим и защо го правим.А това мили приятелчета е много Важно за успеха.....
Спирам вече въпреки, че мога да пиша безкрайно за да има и за другия път..
А тук Винаги има какво да научиш за парите онлайн..
Това е мястото : www predpriemach com