Празно стои някакси. Не можеш ли да свиеш десния бар, прекалено много място заема? Боди шрифта можеш да промениш евентуално.
Иначе изглежда хубаво Успех и от мен
П.П. Защо дублираш добавянето в соц.мрежи? Два пъти имаш фейсбук и туитър-веднъж в малките иконки, веднъж в десния бар
След леки промени вече ми изглежда що горе добре.. Пък и все пак продавам продукт.. трябва да наблегна повече на Сео-то Започвам от утре трупането на backlinks
Айде... стана гаф отново! ... По думата Niconot, някой може ли да провери колко търсения има месечно в Google.. Преди две седмици видях някакви готини числа, а сега ми изписва към 500 търсения.. Не може да бъде това.. Някой да провери?
п.п
Аз май съм гледал за Stop Smoking, а не за Niconot ...
Та сега да го кача ли на първа страница по "Niconot" и тогава да мъча за Stop smoking или? Заслужава ли си за 500 търсения месечно
То няма и 500 търсения
EXACT GLOBAL : 260
EXACT LOCAL : < 10
Намери си някоя лонг тайл фраза, няма смисъл да почнеш веднага за stop smoking да оптимизираш
Абе какво си объркал, не го слушай Вико, излез за тая фраза или му сложи едно заглавие ( title на блога ) " Buy niconot cheap and fast delivery" и като излезеш на първо място почвай друг с други фрази, тоя нека си стои, не виждам какво лошо да имаш сайт на първа позиция с името на продукта .
Може да има малко търсения, но поне ще са от такива, които гледат откъде да си го вземат и аз имам 1 отделен домейн за "buy + produkta + cheap and fast delivery" .
Е и, какво от това, той нека е на първо място с този блог, пък да си развива други като буфери на тоя с други кл.думи, buy + produkta е 1/50 продажба, така че не виждам какво губи.