Една петъчна и от мен защото ми стана интересно следя форума от известно време и не виждам тема без негово участие или се броят на пръсти, разбирам човек да е компетентен и интелигентен но чак пък толкова.
Този е един от тримата които вкарах в игнор листата ми само дни след като започнах да пиша в този форум, което значи че е идиот
Ако неми отговориш на тази позивна, начи язе сом четвъртия,,, шома игнорираш ве, нали сме у Форумо дасе джавкаме,,, ай донт ноу
Специално uphero е много приятно момче, нито е тъп, нито се е държал неадекватно някога, даже е готин и разбран.
Една петъчна и от мен защото ми стана интересно следя форума от известно време и не виждам тема без негово участие или се броят на пръсти, разбирам човек да е компетентен и интелигентен но чак пък толкова.
Човека си разбира от нещата ( програмиране ) и си има критично мнение особено към новаците, харесва ми такова отношение към новите, хубаво е да се натиснат здраво до стената, че иначе прекаляват с простотията си ( cross и онзи писател поет например). Оставете го човека, а пък аз по ме дразнят някакви които хич нямат място в тоя форум затуй пишат само в офтопик / кофа.