Nedev
New Member
Здравейте.Рових се в интернет пространството и случайно забелязах един коментар,където потребител съветваше друг да погледне в предприемач.бг.Реших и аз да посетя сайта.Честно да си кажа съм много приятно очарован от бързия преглед на темите и написаните коментари.Стана ми интересно по темите за дроп шопинга и се замислям дали подобна идея ще бъде приложима в сферата на услугите например.Също видях обяви за покупко-продажба на фейсбук профили и страници,и се чудя колко ли би струвал един профил с 5000 приятелства понеже имам такъв?Колко струва една страница или група например с 1000/50000/100000 потребителя?Питам,защото отдавна ми се върти в главата идея да продавам или извършвам някаква услуга.Същото да е евтино,но масово търсено,само че още не мога да измисля какво да е и към какви потребители да се ориентирам,дали на местна почва или по широкия свят.(като малък пример: създавам група във фейсбук конкретно пълна с потребители от Англия да кажем и там рекламирам малък хотел по Българското черноморие,какъв би следвало да е приблизителния комисион,който да търся за такава реклама?) Другото което ме интересува е дали мога да получавам и препращам пари в пейпал без да е верифициран с банкова карта.Тоест да имам няколко акаунта с различни имел адреси на който да получавам суми и от тях да ги препращам на титулярния акаунт където мога да си ги прехвърля в банковата карта?
Благодаря
Благодаря