Здравейте! Въобще не знам дали темата е за тук и предварително се извинявам, ако не е. Също така пуснах нова тема, за някои пояснения понеже колкото повече чета, толкова повече не знам какво да правя. Студентка съм по информационни технологии и реших чисто любителски да си направя сайт на wordpress. По скоро като "портфолио" за кандидатстване на работа. Мога да изградя wordpress сайт, но колкото повече се ровя в интернет, толкова повече разбирам, че не е толкова просто да го направя. Имам въпроси относно хостинг и домейн. Има ли безплатни, ако не - каква им е цената ( До колкото разбрах в нета няма безплатен хостинг, но има домейн. За сега съм решила, че искам разширението на домейна да е .com ). Освен домейн, хостинг и самото изграждане на сайта има ли и други неща, които трябва да направя? Също така, за да го изградя самия сайт на wordpress, какво трябва да имам инсталирано на лаптопа, освен wampserver? Кога по-точно се закупуват домейн и хостинга? Ако някой ми отговори на някои въпроси понеже вече много се обърках, бих била много благодарна!