biaaro
Well-Known Member
Темата и на мен ми е много полезна и тепърва прохождам и проучвам. Искам да инвестирам дългосрочно на buy and hold принцип. Като чета повечето препоръчват S&P500 да се закачиш за някой индекс който го следва и мисля да направя това.
Но не ми е ясно как да започна и към кой брокер да се обърна или онлайн приложение?
- да е удобно за менаджиране защото всеки месец ще го захранвам регуларно с точна сума, даже нямам идея дали има начин да става автоматично при получаване на заплатата ми в банката с някакъв автоматичен превод на определена дата
- да има ниски такси че да не изядат парите във времето
Звучи ми като да ти трябва е торо или традинг 212, по лесни за менажиране от тези двата брокера не се сещам. Проблема е, че еторо вдигнаха прага за влизане на 1000 долара, а традинг212 не приемат регистрации в момента. Остана интреактвброкерс, ама те са всичко друго, но не и лесен за менажиране, напротив, затова пък приложението е ужасно А регистрацията е тегава, та тегава..... И се захранват само с банкови преводи.
За брокерите виж в тая тема. Колегата там е писал много подробно в блога си, връзки ще намериш в темата.
Инвестиране и Печалба от Акции и ETF-и, Bitcoin
Ако има интерес към темата,@Blinky може да помисли да отвори нов раздел, защото целия интернет ври и кипи последно време. Мисля че е редно да се обсъжда и тук. За който не знае, борсата предлага уникална възможност да търгувате с акции от България. Правите си акаунт в някой брокер и започвате...
www.predpriemach.com