biaaro
Well-Known Member
Така правят последно време. Обаждаш й се, казваш че си се сетил, че наистина си продал няколко неща ама и доста лични вещи си продал, не помниш, ама са към 1000 лв. 100% ще се съгласи и ще ти каже да отидеш да ги декларираш.
За 5000 ревизия на физическото лице ми се вижда фантастика.... Иначе е много тежка процедурата. Броят вилици, лъжици, телевизори, каквото имаш....
Мен ако питаш, прави си пас, това е много малка сума, не вярвам да се занимава някой с теб. Дори не съм сигурен, че имат право да стартират такава процедура за такава сума.
За 5000 ревизия на физическото лице ми се вижда фантастика.... Иначе е много тежка процедурата. Броят вилици, лъжици, телевизори, каквото имаш....
Мен ако питаш, прави си пас, това е много малка сума, не вярвам да се занимава някой с теб. Дори не съм сигурен, че имат право да стартират такава процедура за такава сума.
Е че може ли така да не се декларира цялата сума, после не го ли водят за невярна или не пълна информация . Мен ме притеснява да не стане така че с моя късмет да искат да ме ревизират и да ровят години назад че и предходни години имам някакъв приход. Четях тук някъде из нета че имали право да влизат по къщите на хората и да гледат какво има какво няма , като ти правят ревизия .