rscossworth
Active Member
Разликата е, че като юридическо лице ЕТ отговаряш за задълженията си с цялото си имущество като физическо лице, а като юридическо лице ООД отговаряш само с капитала на дружеството...
Това е ясно, и го пише навсякъде .Разликата е, че като юридическо лице ЕТ отговаряш за задълженията си с цялото си имущество като физическо лице, а като юридическо лице ООД отговаряш само с капитала на дружеството...
Те не му прощават дълговете, но никой няма да си ги търси от физическите лица които са притежавали дружеството...
Това верно ли е да е ?
Ми то така могат да се правят какви ли не измами.Няма логика да е така просто ...
Пиши си приходи и разходи в декларацията и разликата плати 15%74 хил.е. :Дддд леле в бързината..
Сега до април трябва да си подам декларацията която си е за 2017г за фирмата и за еконт като физ лице пак за 2017г.
Отделно тея от нап ми звъннаха и трябвало да подда коригираща декларация за 2016г и там сега не знам какво да пиша.. пиша ли над 50 хил сам си слагам въжето на шията тоест регистрация по ддс.
74 хил.е. :Дддд леле в бързината..
Сега до април трябва да си подам декларацията която си е за 2017г за фирмата и за еконт като физ лице пак за 2017г.
Отделно тея от нап ми звъннаха и трябвало да подда коригираща декларация за 2016г и там сега не знам какво да пиша.. пиша ли над 50 хил сам си слагам въжето на шията тоест регистрация по ддс.