Desisslava Dimitrova
Active Member
От: От: Въпрос за СЕО
Съвета ти е много полезен за мен!
Това за товарни превози беше само пример.
А и идеята ми беше, клиент който няма добра оптимизация, ако мога с публикуваните линкове към качени мой статии, да му помогна за набиране на клиенти.
Ще се опитам да обясня вече не като пример.
Статията за хомеопатията, която е публикувана в директория за статии, със съответните линкове към един хомеопатичен форум и въпроси и отговори на класически хомеопат, която после е качена при мен. Искам да помогна на хомеопата за набиране на клиенти. Не че няма достатъчно, но аз съм безкрайно доволна от него и искам да му помогна безплатно. Затова питах, възможно ли е, ако например потребител напише ключова дума класическа хомеопатия, да бъде насочен към моя сайт. От там ще се озове в директорията за статии, ще прочете статията и от там ще влезе в хомеопатичния форум. И дали това е правилно и да не навреди на моята репутация в Гугъл?
Съжалявам, че разговора придоби друг смисъл и започнахме да коментираме домейни и хостинги. Може би не си зададох правилно въпроса.
Благодаря ти!Здравей Десислава,
Хоста и домейна ще са ти за репутация. Домейн + хост ~ 50 лева на година (това са ~10 статии, ще ги прежалиш). Освен това няма да има досадния банер на alle.bg отстрани. Специалиста, който поддържа хоста почти няма нищо общо с това къде се класираш. Едва ли alle.bg се счупват от работа за да се класират техните поддомейни по добре.
За оптимизацията: виж мнението на @nortant
Събмит в социалките.
По една статия в директориите, събмит на статията в социалките.
Тук там ако успееш да прокараш линк в други сайтове.
Абонирай се за "товарни превози" в гугъл сигнали, за да виждаш къде какво се индексира и къде може да набуташ коментар с линк.
И всички дъвкани методи - блогове, форуми....
А и разнообразявай ликовете: товарни превози, превози на товари и т.н.
Съвета ти е много полезен за мен!
Това за товарни превози беше само пример.
А и идеята ми беше, клиент който няма добра оптимизация, ако мога с публикуваните линкове към качени мой статии, да му помогна за набиране на клиенти.
Ще се опитам да обясня вече не като пример.
Статията за хомеопатията, която е публикувана в директория за статии, със съответните линкове към един хомеопатичен форум и въпроси и отговори на класически хомеопат, която после е качена при мен. Искам да помогна на хомеопата за набиране на клиенти. Не че няма достатъчно, но аз съм безкрайно доволна от него и искам да му помогна безплатно. Затова питах, възможно ли е, ако например потребител напише ключова дума класическа хомеопатия, да бъде насочен към моя сайт. От там ще се озове в директорията за статии, ще прочете статията и от там ще влезе в хомеопатичния форум. И дали това е правилно и да не навреди на моята репутация в Гугъл?
Съжалявам, че разговора придоби друг смисъл и започнахме да коментираме домейни и хостинги. Може би не си зададох правилно въпроса.
Последно редактирано: